Femeile social-democrate din Lupeni, sărbătorite de colegii din PSD

Home Politică Femeile social-democrate din Lupeni, sărbătorite de colegii din PSD
Femeile social-democrate din Lupeni, sărbătorite de colegii din PSD

Dacă este adevărat dictonul potrivit căruia în spatele unor bărbați de succes stau o seamă de femei puternice, atunci e de la sine înțeles de ce, în peisajul politic al județului Hunedoara, organizația de la Lupeni a Partidului Social Democrat este una de top. Iar asta s-a văzut din nou,  mai ales în acest început de primăvară, odată cu săptămâna 1-8 martie care marchează nu doar debutul primăverii, ci mai ales respectul pe care gentilomii îl acordă, în mod special, femeilor.

Pentru bărbații din echipa PSD Lupeni, acest moment al anului a prilejuit întotdeauna bucuria de a le oferi cu generozitate doamnelor și domnișoarelor din oraș, flori, în semn de mulțumire pentru rolul lor activ, determinant, în viața comunității. La fel s-a întâmplat și anul acesta când, atât de  1 Martie, cât și în ziua de 8 Martie, cavalerii social-democrați din Lupeni au ieșit în stradă cu brațele pline de flori, pe care le-au împărțit cu generozitate, însoțite de zâmbete și urări de ”La mulți ani !” tuturor femeilor care le-au ieșit în cale.

În fruntea acestora s-au aflat, ca de fiecare dată în astfel de fericite ocazii, primarul municipiului Lupeni – Lucian Resmeriță, viceprimarul Iacob Mesaroș, dar și președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță. Mai mult, acestora li s-a alăturat și președintele Organizației PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor (președintele CJH), onorat de invitația primită din partea colegilor săi de la Lupeni. Acesta s-a declarat, de altfel, mulțumit de inițiativa echipei PSD Lupeni de a sărbători, așa cum se cuvine, doamnele și domnișoarele din această comunitate locală atât de unită. ”Am petrecut ziua de 8 Martie alături de doamnele și domnișoarele din municipiul Lupeni, la invitația autorităților de aici. Chiar dacă fulgii care au căzut neîncetat și zăpada proaspăt așternută în oraș m-au dus mai mult cu gândul la iarnă, lalelele roșii pe care le-am oferit femeilor întâlnite în cale au făcut ca ziua să fie una cu adevărat specială și au însuflețit atmosfera. Împreună cu primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, cu senatorul PSD de Hunedoara, Cristian Resmeriță, și cu organizația locală PSD Lupeni, care au pus la cale toată acțiunea, am reușit să aducem bucurie pe chipul doamnelor și domnișoarelor din oraș. Pe lângă bucuria de a fi alături de mame, soții, fiice, de a le arăta tot respectul și considerația noastră, în acest an Ziua Internațională a Femeii are conotații mai puternice ca niciodată. 8 Martie 2022 este despre curajul femeilor de a lupta pentru viitorul lor și al copiilor lor care asigură continuitatea unei națiuni, despre libertate, despre solidaritate și speranță. 8 Martie 2022 este despre femeile românce empatice și altruiste care, printr-o mobilizare exemplară, sunt alături de refugiații nevoiți să fugă din calea războiului. 8 Martie 2022 este despre pace și umanitate”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Organizației județene a PSD Hunedoara.

La rândul său, senatorul Cristian Resmeriță nu ascunde faptul că acțiunile de acest fel, fac parte dintre cele mai plăcute și mai așteptate activități ale organizației politice pe care o conduce. ”De fiecare dată când avem astfel de fericite ocazii de interacțiune cu cetățenii municipiului nostru, colegii din PSD Lupeni răspund în număr foarte mare și vin alături de noi pentru a face un tur de oraș și pentru a le oferi doamnelor și domnișoarelor din municipiul Lupeni o floare, un gând bun și pentru a le transmite cele mai calde urări. Evident că și în acest an am păstrat tradiția și, cu prilejul zilei de 8 Martie, și mai ales că au fost ridicate și restricțiile din perioada de pandemie, am ieșit cu colegii mei în oraș pentru a le felicita pe doamnele și domnișoarele din comunitatea noastră. Profit și de acest prilej, pentru a le transmite gânduri bune, urări de sănătate, fericire și numai bucurii alături de cei dragi”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

Ziua Femeii a fost, pentru doamnele și domnișoarele de la PSD Lupeni și un bun prilej de petrecere, pentru că în această echipă atunci când e de muncă e de de muncă, dar și când e de distracție, nimeni nu dă înapoi. Astfel, femeile social-democrate din municipiul Lupeni s-au reîntâlnit, cu liderii organizației locale într-o seară plină de distracție și voie bună, pentru a petrece câteva ore de cântec, joc și voie bună, împreună, marcând astfel Ziua Femeii și rolul important al femeilor în Organizația PSD Lupeni.