”Fabrica de pian” pune în mișcare un nou proiect printr-un nou concert

Home Stiri la zi ”Fabrica de pian” pune în mișcare un nou proiect printr-un nou concert
”Fabrica de pian” pune în mișcare un nou proiect printr-un nou concert

Primul concert fără restricții pe care-l propune cafeneaua artelor ”Aztek Caffe” din Petroșani în acest an aduce în atenție nu doar pe remarcabilii artiști Aurelia Epuraș (pianist) și Cătălin Stepa (cantautor folk) cărora li se alătură și Delia Stana (solist vocal), ci mai ales un nou proiect caritabil al Asociației ”Fabrica de pian” din Valea Jiului.

După ce s-a bucurat de un incredibil succes în proiectul privind achiziționarea unui pian de concert pentru pregătirea și concertele talentaților elevi ai Școlii de Muzică de la Petroșani, Asociația ”Fabrica de pian” condusă de inimosul dascăl și remarcabilul artist Aurelian Epuraș își propune acum un nou proiect semnificativ pentru realizarea căruia iubitorii de cultură și artă, dar și comunitatea Văii Jiului și județului Hunedoara sunt invitați să se solidarizare.

Profesorul Aurelian Epuraș spune că ”Fabrica de pian” își propune să amenajeze corespunzător, cu fonduri provenite din concerte, o sală de teorie modernă, demnă de secolul XXI, pentru a putea îmbunătăți calitatea pregătirii teoretice copiilor în arta muzicii. ”Este încă un proiect măreț pe care am convingerea că îl putem, împreună, realiza, să îl putem oferi tuturor copiilor din Valea Jiului care sunt pasionați de muzică, talentați care astfel vor avea ocazia să se pregătească la standarde ridicate și să-și valorifice talentul artistic”, spune prof. Aurelian Epuraș, președintele Asociației Fabrica de Pian.

În vederea atingerii acestui scop, membri Asociației Fabrica de Pian cărora, ca de fiecare dată li se alătură fără rezerve cei ai Asociației Lions Club Via Regis Petroșani și ”Aztek Caffe” vor derula o serie de spectacole artistice în urma cărora toate fondurile rezultate din bilete și donații vor fi alocate acestui proiect. Primul concert de acest fel va avea loc vineri 11 martie 2022, de la ora 19,00 la care sunteți invitați să participați pentru a vă bucura de muzică de calitate și pentru a contribui la sprijinirea tinerilor muzicieni ai Școlii de muzică din Petroșani.