Un nou design pentru sezonul de vară în Parcul CAP din Lupeni

Home Administrație Un nou design pentru sezonul de vară în Parcul CAP din Lupeni
Un nou design pentru sezonul de vară în Parcul CAP din Lupeni

Parcul CAP din municipiul Lupeni, zona de promenadă și recreere preferată de cei mai mulți dintre locuitorii municipiului Lupeni a cunoscut, în ultimii ani, transformări esențiale, acesta fiind în prezent unul dintre cele mai atractive parcuri de acest fel din Lupeni și chiar din toată Valea Jiului.

Dincolo de investițiile semnificative care au fost realizate aici, în urmă cu câțiva ani, și care au schimbat radical imaginea și utilitatea acestui parc, dorința primarului Lucian Resmeriță a fost aceea de a da, periodic, o imagine nouă, frumoasă, elegantă, plăcută, acestui loc de întâlnire al cetățenilor din Lupeni. Dacă în sezonul de iarnă, instalarea de lumini multicolore face acest parc unul strălucitor, iar cupola de lumini care acoperă întregul squar central al parcului este de un farmec aparte, pentru sezonul de vară, administrația locală de la Lupeni, cu sprijinul unor parteneri specialiști în design de arhitectură urbană, au găsit an de an modalități noi pentru a atrage atenția oamenilor asupra acestui obiectiv.

Astfel, după instalarea deasupra squarului central al parcului CAP a unor umbreluțe multicolore, parcul a fost rebotezat drept ”Parcul cu umbreluțe”, iar mai apoi, după instalarea de sute de mingi colorate, parcul a devenit cunoscut drept ”Parcul cu mingi colorate”, pentru anul acesta autoritățile locale de la Lupeni au pregătit, cu ajutorul partenerilor de la firma Diacom Lupeni, o nouă imagine și o nouă identitate pentru acest parc. ”De data aceasta am convenit să instalăm pe cupola din plasă de deasupra squarului central din Parcul de la CAP, sute de flori și luminițe colorate. Acestea vor da un aspect deosebit acestui parc preferat de către cetățenii municipiului Lupeni, cărora le dau întâlnire aici, vineri seara, atunci când vom aprinde luminile și ne vom putea bucura împreună de noul design arhitectonic urban al acestui parc”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.