Ziua Copilului aduce alte trei zile de petrecere pentru cetățenii din Lupeni

Home Stiri la zi Ziua Copilului aduce alte trei zile de petrecere pentru cetățenii din Lupeni
Ziua Copilului aduce alte trei zile de petrecere pentru cetățenii din Lupeni

Nu doar cei mici se vor bucura, anul acesta, la Lupeni, de sărbătoarea Zilei Internaționale a Copiilor.

Asta deoarece Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni s-au gândit ca, dacă ziua de 1 Iunie, va fi dedicată exclusiv copiilor, pentru toți ceilalți cetățeni din municipiul Lupeni, bucuria acestei zile să fie dublată de alte câteva zile de sărbătoare.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, spune că, tocmai de aceea, Lupeniul va fi în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2022, gazda unor seri de folclor reunite sub genericul ”Drag de cântec românesc”. Spectacolele se vor derula în fiecare din aceste zile, începând cu ora 18,00 (în zilele de vineri și sâmbătă), respectiv 19,00 (duminica), pe scena în aer liber din Parcul Copiilor de la Bărbăteni.

”Am invitat pentru acest eveniment câțiva artiști de muzică populară îndrăgiți, precum sunt Ionică Moroșanu, Ciprian Roman, Andrada și Paul Marinică, Teodora Filip, Gabi Nicolae, Leo Cozma, Suzana Toader și Felician Nicola. Acestora li se vor alătura și copiii noștri talentați de la clasele de canto ale Asociației Lirica din Petroșani (coordonator: prof. Tiberiu Coconeț) și ale Clubului Copiilor Lupeni (coordonator: prof. Simona Ionașc). De asemenea, pe lângă partea artistuică, vom avea amenajate terase cu meșteșugari, parcuri de distracție și alte surprize. Vă reamintesc că pe data de 1 iunie 2022, de la ora 17,00 în Parcul CAP ne vom întâlni cu personaje din desene animate, interpretate de actorii teatrului din Petroșani. Vă invit, cu mic, cu mare, să ne bucurăm împreună, de serbările copilăriei în municipiul Lupeni”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.