Apa Serv anunță pentru luni, 30 mai, lucrări cu întreruperea alimentării cu apă potabilă în Lupeni

Home Anunțuri Apa Serv anunță pentru luni, 30 mai, lucrări cu întreruperea alimentării cu apă potabilă în Lupeni

Potrivit unui anunț al companiei de apă din Valea Jiului, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani va întrerupe luni, 30 mai 2022, furnizarea apei potabile în municipiul Lupeni.

Zona afectată este: Al. Trandafirilor, Barbateni-partial, B-dul Pacii-partial. Intervalul orar în care va fi restricționată furnizarea serviciului de alimentare cu apă este 09:00-15:30.

”Rugăm toţi utilizatorii afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă. Echipa noastra se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt. Menţionăm că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei”, se arată în informarea făcută de Apa Serv Valea Jiului.

Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru inconvenientele provocate, și invită cetățenii din zonele afectate ca, în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 – program permanent.