FITS & COLT aduc la Sibiu THE RIDDLE, o vânătoare digitală de comori în aer liber

Home Cultură FITS & COLT aduc la Sibiu THE RIDDLE, o vânătoare digitală de comori în aer liber
FITS & COLT aduc la Sibiu THE RIDDLE, o vânătoare digitală de comori în aer liber

2022 este primul an în care Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu oferă o experiență tip treasure hunt, pe toată perioada festivalului, inițiativă la care Colt s-a alăturat cu bucurie. De fapt, este vorba despre o invitație la joacă pe străzile Sibiului, la explorare și rezolvare de ghicitori cu ajutorul telefonului mobil.

The Riddle a fost creat ca răspuns direct la pandemia globală prin care am trecut cu toții, fiind axat pe o preocupare actuală a societății – consumul nostru digital de tehnologie. Ideea The Riddle este aceea de a trimite proiecte si nu actori, în diferite locații din lumea întreagă, de a gândi evenimentele culturale într-un mod sustenabil, sprijinind mediul și comunitatea.

“La Colt susținem multiculturalitatea, comunicarea și tehnologia, iar FITS le împletește magic. Pentru noi, colaborarea cu FITS este începutul unei frumoase prietenii pe care ne dorim să o continuăm în anii următori prin implicarea noastră în proiecte valoroase pentru comunitate. Fiind o companie de telecomunicații, iubim tehnologia, dar în același timp facem toate eforturile pentru a deveni o companie cu zero carbon footprint, așa că ideea The Riddle a rezonat cu noi din primul moment”, spune Alexandru Matenciuc, Country Manager Colt România.

Până în data de 3 iulie 2022, la Sibiu puteți face un tur al unora dintre cele mai frumoase locații ale orașului. Personajul central The Riddle, „Pæn” vă așteaptă la start, în Piața Habermann, în fiecare zi, între orele 9.00 – 22.00, încurajându-vă să redescoperiți minunile din aer liber, căutând coduri QR, rezolvând ghicitori, creând și împărtășind propriile mișcări de dans. Totul într-o experiență care antrenează mintea și corpul, deopotrivă.

Concursul este și unul cu premii iar premiul pregătit pentru cel mai norocos participant este accesul la fabulosul spectacol ”Faust”, pentru care puteți câștiga două bilete, în cadrul stagiunii din toamnă.

Colt transformă modul în care funcționează lumea prin puterea conectivității. Rețeaua Colt IQ conectează peste 900 de centre de date din Europa, Asia și cele mai mari centre de afaceri din America de Nord, cu peste 29.000 de centre de date conectate la rețeaua sa. Recunoscut ca inovator și pionier în rețelele definite prin software (SDN) și virtualizarea funcțiilor de rețea (NFV), Colt este una dintre cele mai sigure companii din industrie fiind capabilă să ofere clienților săi cea mai bună experiență la un preț competitiv.

Colt împlinește anul acesta 30 de ani de activitate iar sediul din Sibiu a ajuns să numere 200 de oameni entuziaști, în departamente precum Sales & Marketing, Procurement, Software Development, precum și funcțiuni suport.