Bilete la Untold și alte premii speciale cu aplicația SPOT de la Shopping City Deva

Home Economie Bilete la Untold și alte premii speciale cu aplicația SPOT de la Shopping City Deva
Bilete la Untold și alte premii speciale cu aplicația SPOT de la Shopping City Deva

Vara este în toi, la fel și distracția și festivalurile. Și, pentru că în curând începe Festivalul Untold, Shopping City Deva pune la bătaie invitații pentru utilizatorii aplicației SPOT, dar și alte super premii.

Veste bună pentru iubitorii Untold! În perioada 18 iulie – 24 iulie, Shopping City Deva oferă 5 invitații duble utilizatorilor aplicației SPOT la unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri ale verii. Participanții trebuie doar să invite cât mai mulți prieteni să-și descarce și să-și creeze cont în aplicația SPOT. Primii 5 utilizatori care și-au invitat cei mai mulți amici în perioada menționată primesc o invitație dublă la festivalul UNTOLD din 4-7 august, de la Cluj Napoca!

Mai mult, toți vizitatorii Shopping City Deva au șansa de a câștiga alte premii de festival. Vremea însorită ne îndeamnă la distracție, iar Shopping City Deva oferă premiile perfecte pentru tot ce are vara mai frumos de oferit  –   festivaluri, mare, vacanță!

Utilizatorii aplicației SPOT care vizitează centrul comercial în perioada 15 iulie – 31 august și fac cumpărături de minimum 300 de lei pe un bon fiscal, pot câștiga pe loc premii de festival sau, prin tragere la sorți, o boxă portabilă JBL. Tot ce trebuie să facă este să acceseze secțiunea „Răzuiește și Câștigă“ din aplicația SPOT, să scaneze bonul și să răzuiască talonul pentru a descoperi  premiul câștigat.