Participanții la Programul sprortiv ”Hercules” au fost premiați

Home Educație Participanții la Programul sprortiv ”Hercules” au fost premiați
Participanții la Programul sprortiv ”Hercules” au fost premiați

Peste 220 de elevi din localități ale județului Hunedoara au desfășirat, în ultimele 4 săptămâni, în 11 locații, diverse activități sportive în cadrul programului ”Hercules” inițiat de Ministerul Sportului și organizat sub coordonarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara.

Programul a fost destinat cursurilor gratuite de inițiere în diferite discipline sportive, pentru copii cu vârste între 6 și 14 ani. La finalul acestei săptămâni, participanții au primit și diplomele care le atestă participarea în acest program, iar festivitatea de premiere a fost efectuată de Prefectul județului, Călin Petru Marian, alături de subprefectul Lorincz Szell și conducerea DGST Hunedoara. De asemenea, au fost recompensați cu diplome de apreciere, antrenorii, instructorii și profesorii care s-au implicat, voluntar, în inițierea școlarilor hunedoreni în tainele tenisului, inotului, baschetului, fotbalului și ale artelor marțiale.

Prefectul Călin Petru Marian le-a mulțumit tuturor celor implicați în această acțiune. „Vă felicit pentru tot ce ați făcut în această perioadă și vă mulțumesc pentru că le-ați transmis copiilor informații și cunoștințe practice despre disciplinele sportive și, mai ales, despre beneficiile, importanța și oportunitățile de practicare a sportului în cadrul structurilor sportive. Vă sunt alături la toate acțiunile organizate pentru școlari și sper ca din rândul elevilor hunedoreni să avem, în viitor, campioni naționali și, de ce nu, internaționali” – le-a spus celor prezenți prefectul Petru Călin Marian.