Consilierul județean Doinița Maria Bălănesc, noul lider al femeilor social-democrate din Petrila

Home Politică Consilierul județean Doinița Maria Bălănesc, noul lider al femeilor social-democrate din Petrila
Consilierul județean Doinița Maria Bălănesc, noul lider al femeilor social-democrate din Petrila

Organizația de femei a Partidului Social Democrat din orașul Petrila a organizat la începutul acestei săptămâni o sesiune de alegeri, în avanpremiera alegerilor interne locale care vor avea loc în cadrul acestei organizații.

Cu acest prilej, femeile social-democrate din Petrila au ales-o în calitate de președinte al OFSD pe Doinița Maria Bălănesc. Aceasta este una dintre cele mai active femei din cadrul PSD Petrila, atât în ceea ce privește activitatea sa pe linie politică, dar și în ceea cea administrativă, ca și consilier județean. De-a lungul timpului, acest lucru s-a materializat prin susținerea în Consiliul județean Hunedoara a unor proiecte majore pentru comunitatea locală din orașul Petrila.

Doinița Maria Bălănesc a fost aleasă pentru prima oară în funcția de președinte al OFSD Petrila. ”Mulțumesc doamnelor și domnișoarelor care și-au manifestat prin vot încrederea în puterile mele, iar doamnei deputat Natalia Intotero, președintele OFSD jud. Hunedoara, îi mulțumesc pentru susținere! Știu că munca în echipă este esențială pentru organizația noastră și am convingerea că vom reuși, împreună, să răspundem așteptărilor comunității petrilene. Mulțumesc, de asemenea, domnului primar Vasile Jurca pentru susținere și implicare! OFSD Petrila va fi sprijin pentru tot ce înseamnă dezvoltarea orașului nostru! Politica este pentru mine o preocupare importantă prin care încerc, atât cât îmi stă în putere, să contribui la îmbunătățirea traiului semenilor noștri! Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Doinița Maria Bălănesc, noul lider al femeilor social-democrate din orașul Petrila.

Decizia este salutată și de președintele PSD Petrila, primarul Vasiler Jurca. Acesta apreciază că în noua sa calitate politică, Doinița Maria Bălănesc își va intensifica și mai mult eforturile în coordonarea activităților politice ale uneia dintre ele mai puternice organizații ale femeilor social-democrate din județul Hunedoara, fiind în același timp unul dintre oamenii de bază ai petrilenilor în Consiliul județean Hunedoara.