Universitatea din Petroșani prezentă la EIEA Barcelona, cel mai mare eveniment educațional internațional al anului 2022

Home Educație Universitatea din Petroșani prezentă la EIEA Barcelona, cel mai mare eveniment educațional internațional al anului 2022
Universitatea din Petroșani prezentă la EIEA Barcelona, cel mai mare eveniment educațional internațional al anului 2022

În Spania, la Barcelona (capitala Cataluniei) începe marți, 13 septembrie 2022, Conferința și Expoziția EIEA, cel mai mare eveniment educațional al anului, ajuns la ediția cu numărul 32.

La acest important eveniment de pe agenda educației internaționale este prezentă și Universitatea din Petroșani, cu o delegație condusă chiar de rectorul instituției, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin. ”Evenimentul de la Barcelona deschide noi oportunități de formare profesională de succes și oferă perspective moderne în ceea ce privește evaluarea instituțiilor de învățământ superior, marketing și recrutare, management și comunicare interculturală. Suntem prezenți la acest eveniment extrem de important unde vom promova oferta academică a Universității din Petroșani, având în vedere că EIEA este, printre altele, și un important târg de specialitate în care marile universități europene își prezintă ofertele de studii”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.

Ediția din acest an a EIEA, care se desfășoară la Barcelona, are ca temă principală a dezbaterilor ”Viitorul plin de culoare”, o temă care explorează modul în care practicieni prestigioși din domeniul educației, de pe întregul mapamond, vor prezenta soluții pentru perspectivele de viitor ale modelelor educaționale, în noul context al erei post-pandemice.

Lucrările EIEA se desfășoară în perioada 13-16 septembrie 2022, cu participarea a peste 200 de instituții din domeniul Educației și Cercetării.