Echipă nouă la Liga Studenților Universității din Petroșani

Home Educație Echipă nouă la Liga Studenților Universității din Petroșani
Echipă nouă la Liga Studenților Universității din Petroșani

Înaintea debutului noului an universitar, studenții Universității din Petroșani au făcut o serie de schimbări în ceea ce privește conducerea structurilor asociative studențești.

Astfel, Liga Studenților Universității din Petroșani și-a ales o nouă echipă de conducere, după ce echipa fostului lider al studenților din Petroșani, Alexandru Mihai Chiuda și-a încheiat mandatul. Acesta apreciază că cei 4 ani pe care i-a petrecut la conducerea Ligii Studenților Universității din Petroșani și, în această calitate, în structura națională a Uniunii Studenților din România au constituit o experiență de viață deosebită. ”Dacă la început eram un copil plin de vise și aspirații, azi pot spune că am devenit un tânăr adult cu multe lucruri învățate, trăite și simțite. Au fost cei mai frumoși ani ai mei, în care m-am distrat, am legat prietenii, am cunoscut o mulțime de oameni, am făcut cele mai frumoase petreceri și m-am îndrăgostit. Vreau să le mulțumesc părinților și familiei mele pentru sprijin, susținere și încredere, dar și iubitei mele pentru faptul că este mereu lângă mine. Au fost 4 ani frumoși pentru care vă mulțumesc tuturor”, a scris Alexandru Mihai Chiuda, fostul președinte al LSUP, pe pagina sa de facebook.

În urma alegerilor care au avut loc pe 19 septembrie 2022 în cadrul Ligii Studenților Universității din Petroșani a fost aleasă o nouă echipă de conducere. Aceasta va fi condusă de studentul Edmond Fulop. În structura Comitetului Director au mai fost aleși, de asemenea: Andrei Streinu (primvicepreședinte), Estera Hotea (secretar general), Roberta Lenghel (vicepreședinte pentru Relații interne), Roxana Bardea (vicepreședinte pentru Relații externe), Andrei Diciu (Director proiecte), Izabela Nistor (Director PR&IT), Denisa Ghițun (Director HR), Răzvan Pârvulescu (Director administrativ) și Dorian Gruianu (Director educațional). De asemenea, fostul președinte Alexandru Mihai Chiuda își păstrează un loc în Comitetul Director, acesta fiind ales în calitatea de Cenzor al Ligii Studenților Universității din Petroșani.

Membrii echipei de conducere a celei mai mari organizații studențești din Valea Jiului se declaraă pregătiți să evolueze și să-și asume noi responsabilități în activitatea Universității din Petroșani.