Tinerii social-democrați din județul Hunedoara și-au ales liderii

Home Politică Tinerii social-democrați din județul Hunedoara și-au ales liderii
Tinerii social-democrați din județul Hunedoara și-au ales liderii

Forța tinerilor este mai mult decât un slogan pentru echipa social-democraților hunedoreni. Acesta este mesajul principal care s-a desprins la conferința Organizației Tineretului Social-Democrat din județul Hunedoara, care a avut loc la finalul săptămâmânii trecute la Deva. Sala Teatrului de Artă de Deva a fost arhiplină, numărului mare de delegați ai organizațiilor de tineret al PSD din tot județul Hunedoara alăturându-li-se liderii organizației de seniori, în frunte cu președintele Laurențiu Nistor și președintele executiv, Cristian Resmeriță.

Delegații prezenți au decis prin vot componența echipei de conducere a organizației TSD Hunedoara. În funcția de președinte a fost confirmat Alin Adam Țambă, care a deținut până acum funcția de președinte interimar, și este și vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara. Prim-vicepreședinte a fost ales primarul comunei Burjuc, Adrian-Ovidiu Bartha, iar în funcția de secretar executiv al organizației județene TSD Hunedoara a fost ales Răzvan Soldan, consilier al președintelui Consiliului Județean Hunedoara.

”Le mulțumesc colegilor mei pentru acest vot de încredere. Și mulțumesc tuturor social-democraților hunedoreni care ne sunt alături în această construcție politică dedicată în primul rând oamenilor. Împreună suntem o forță, iar prin muncă și unitate vom obține toate rezultatele pe care ni le dorim!”, a declarat Alin Țambă, președintele ales ale TSD Hunedoara.