Supercom colectează sâmbătă, 8 octombrie, deșeuri periculoase de la Petrila și Bănița

Home Stiri la zi Supercom colectează sâmbătă, 8 octombrie, deșeuri periculoase de la Petrila și Bănița
Supercom colectează sâmbătă, 8 octombrie, deșeuri periculoase de la Petrila și Bănița

Locuitorii orașului Petrila și ai comunei Bănița pot depune în cursul zilei de sâmbătă, 8 octombrie 2022, deșeuri din categoria celor considerate periculoase, la punctele de colectare speciale care sunt amenajate în această zi, în intervalul orar 10,00 -13,00 de unde acestea vor fi ridicate gratuit de reprezentanții companiei de salubritate.

La Petrila, punctul special de colectare al acestor tipuri de deșeuri este în fața Casei de Cultură ”Ladiaslau Schmidt”, iar la Bănița acesta este amplasat în zona centrală a comunei, în fața magazinelor comerciale.

Aici pot fi aduse deșeuri provenind de la ambalaje ale produselor de igienizare, uleiuri și grăsimi, altele decât cele comestibile, ambalaje care conțin reziduuri de substanțe periculoase sau sunt contaminate cu substanțe periculoase, ambalaje de la vopseluri și lacuri, ori spary-uri, baterii, precum și acumulatori portabili. Atenție! Nu sunt colectate în aceste puncte deșeurile voluminoase, ori cele provenite din demolări, și nici cele electrice ori electronice.