12 alergători montani, mai rapizi ca telescaunul din Parâng

Home Stiri la zi 12 alergători montani, mai rapizi ca telescaunul din Parâng
12 alergători montani, mai rapizi ca telescaunul din Parâng

Provocarea lansată de „Șoimul din Parâng” – Toma Coconea și-a dovedit și anul acesta succesul. Nu mai puțin de 121 de atleți, iubitori ai muntelui și ai mișcării în aer liber s-au întrecut cu telescaunul, în cadrul ineditei competiții OutRun the Lift, care se desfășoară în stațiunea Parâng din municipiul Petroșani.

Ediția din acest an a consemnat și o adevărată bătălie cu telescaunul, pe care l-au dovedit nu mai puțin de 12 dintre alergătorii montani înscrișți la startul competiției.

Clasamentul ediției din acest a concursului OutRun the Lift, conseamnează următorii laureați:

Locul I – Florea Mădălina (24:01), respectiv  Pălici Viorel (21:19)

Locul II – Dragomir Denisa (24:11), respectiv Preda Andrei (21:25)

Locul III – Mutter Ingrid (27:10), respectiv Szabolcs Istvan Gyorgy (21:41)

Acestora li se adaugă și ceilalți concurenți care s-au dovedit mai rapizi decât telescaunul, resăpectiv: Pepene Paul (21:55), Mitrica Leonard (22:09), Damian Bogdan (22:43), Zincă Ionuț (22:54), Herman Peter (22:55), Blejdea Alexandru (23:51), Han Cristian (24:24).

”Vă mulțumesc tuturor participanților pentru că ați acceptat provocarea, sponsorilor și partenerilor pentru că ați fost alături de noi! Organizarea concursului de alergare verticală din Parâng a fost sprijinită de Primăria municipiului Petroșani și mă bucur ca am putut să fim și anul acesta alături de temerarii alergători”, a declarat, la final, Toma Coconea, inițiatorul și organizatorul acestei competiții naționale de top din Valea Jiului.

Felicitări, tuturor!

Foto: Irina Anton