Campanie specială de colectare a deșeurilor periculoase la Lupeni și Uricani

Home Anunțuri Campanie specială de colectare a deșeurilor periculoase la Lupeni și Uricani
Campanie specială de colectare a deșeurilor periculoase la Lupeni și Uricani

Localitățile Lupeni și Uricani din Valea Jiului sunt vizate, la finalul acestei săptămâni, de compania de salubritate Supercom, pentru derularea unei noi campanii speciale de colectare a deșeurilor din categoria celor considerate periculoase.

Acțiunea se va desfășura sâmbătă, 22 octombrie 2022, între orele 10,00 -13,00 când cetățenii și firmele care deține astfel de deșeuri le pot depune gratuit la punctele de colectare special amenajate în fața sediului Primăriei municipiului Lupeni, respectiv Primăriei orașului Uricani.

Aici poate duce oricine ambalaje provenite de la produsele de igienizare, uleiuri și grăsimi, altele decât cele comestibile, ambalaje care conțin reziduuri de substanțe periculoase sau care sunt contaminate cu substanțe periculoase, ambalaje de la vopseluri și lacuri, ori spary-uri, baterii, precum și acumulatori portabili. Reprezentanții companiei atrag atenția că în cadrul acestei campanii, nu sunt vizate deșeurile voluminoase, ori cele provenite din demolări, nici cele electrice ori electronice.