Restricții de apă la Aninoasa, pe 3 noiembrie

Home Anunțuri Restricții de apă la Aninoasa, pe 3 noiembrie
Restricții de apă la Aninoasa, pe 3 noiembrie

Apa Serv Valea Jiului informează că, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani va întrerupe furnizarea apei potabile în orașul Aninoasa, în data de de 3 noiembrie 2022.

Intervalul orar în care va fi restricționată furnizare serviciului de alimentare cu apă este între orele 08:00-20:00, iar zonele care vor fi afectate sunt: străzile Bujorului, Banciloni, Costeni, Centru II.

Reprezentanții companiei der apă recomandă utilizatorilor afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dau asigurări că echipele de intervenție se vor la afla la faţa locului şi vor depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

De asemenea, ASVJ menționează că, în anumite zone, pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei, motiv pentru care, în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, puteți să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.