Noi lucrări de infrastructură în cartierul Ștefan din Lupeni

Home Administrație Noi lucrări de infrastructură în cartierul Ștefan din Lupeni
Noi lucrări de infrastructură în cartierul Ștefan din Lupeni

Primăria municipiului Lupeni a semnat, în aceste zile, ordinul de începere pentru o serie de noi lucrări edilitare care vizează modernizarea infrastructurii rutiere din cartierul Ștefan, unul dintre cele mai vechi cartiere ale municipiului Lupeni.

Cu toate că acest cartier nu este unul central, administrația condusă de Lucian Resmeriță apreciază că oamenii din acest vechi cartier muncitoresc al Lupeniului merită la fel de multă atenție din partea autorităților locale. ”Încă de la preluarea mandatului de primar, am căutat să găsim soluții pentru a dezvolta infrastructura publică și în acest cartier, cu foarte mulți oameni. În toți acești ani, în cartierul Ștefan am reușit să asfaltăm drumul principal de acces în acets cartier. Au fost realizate, împreună cu cei de la Apa Serv, lucrări de introducere a rețelelor de apă și canalizare. Am reușit chiar să amenajăm un parc de odihnă și recreere pentru locuitorii din cartierul Ștefan, iar în aceste zile am demarat un nou set de investiții care prevăd realizarea unor noi lucrări de asfaltare pe drumul principal, de la sensul giratoriu din partea de sus, precum și o lungime de 6 metri de la drumul principal, pe toate străduțele adiacente”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Se va lucra pe acest șantier în luna decembrie, cât timp va permite vremea acest lucru, urmând ca lucrările să fie finalizate în primăvara anului viitor.