EURO JOBS / Comunicat de presă proiect ”Furnizare de calificare pentru plus valoare”

Home Anunțuri EURO JOBS / Comunicat de presă proiect ”Furnizare de calificare pentru plus valoare”
EURO JOBS / Comunicat de presă proiect ”Furnizare de calificare pentru plus valoare”

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin „Programul Operațional Capital Uman 2014-2020”
Axa prioritară 6: Educatie si competente
Titlul proiectului: Furnizare de calificare pentru plus valoare
Număr de identificare al contractului: POCU/726/6/12/135905

 

COMUNICAT DE PRESA

 

EURO JOBS SRL  in parteneriat cu CAMERA DE COMERT INDUSTRIE SI AGRICULTURA TIMIS  deruleaza un proiect european  dedicat implementarii masurilor destinate cresterii participarii la programele de formare profesionala continua, în special pentru acei adulti cu un nivel scazut de calificare si persoanele cu varsta de peste 40 ani, din zone rurale defavorizate. Proiectul a demarat in 08.04.2021 si se va finaliza in 07.04.2023.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea carierei prin imbunatatirea competentelor profesionale prin participarea la programele de formare profesionala continua a 651 persoane din Regiunea Vest.

Pentru a fi eligibile, persoanele din grupul tinta, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii:

  • au domiciliul/reşedinţa în unul din cele 4 judete(Arad,Timis,Caras-severin sau Hunedoara);
  • sunt angajaţi, inclusiv persoană fizică autorizată şi întreprinderi individuale;
  • au împlinit 25 ani;
  • au vârsta sub 65 de ani.

WEBINARII

Toate persoanele din grupul tinta sunt incurajate sa isi dezvolte abilitatile de invatare prin accesarea mediului online. Toate persoanele din grupul tinta vor primi un cont de utilizator pentru a avea acces la materialele educationale (webminarii, cursuri de formare in competente digitale).

Un webinar este un seminar sau un curs inregistrat sau transmis live pe internet. Acest curs sau seminar este realizat fie de catre traineri, fie de catre profesori, dar si de catre profesionisti in diferite domenii, care doresc sa-si prezinte lucrarile sau cercetarile. Chiar si firmele de consultanta pot organiza astfel de webinarii pentru potentiali clienti sau chiar si pentru clientii actuali.

Avantajele unui webinar In primul rand discutam de o reducere a costurilor de organizare: nu exista costuri de transport, protocol, cazare; asadar se face atat o economie de bani, dar si de timp si efort. Pentru organizatorii de webinarii este chiar o usurare, intrucat nu mai trebuie sa gaseasca locatii adecvate.

Webinarele sunt avantajoase si pentru ca imediat dupa terminarea prezentarii, aceasta ramane arhivata online, astfel incat participantii sa poata urmari din nou prezentarea, oricand doresc.

Un alt avantaj major este ca ‘nu exista limite’. Nu esti limitat de un spatiu in care pot sa intre doar un numar limitat de oameni. Asadar, un webinar poate fi urmarit de sute de oameni.

BENEFICII PE TERMEN LUNG. Programele de invatare online au avantajul de a fi utilizate ori de cate ori solicitantul doreste. Pot fi descarcate si tiparite, pot fi reluate si aprofundate. Prin implementarea acestei activitati persoanele din grupul tinta isi vor dezvolta abilitatile de invatare prin accesarea mediului online.

Inregistrarea  webinariilor  raman in continuare disponibile pentru persoanele interesate pe site-ul Solicitantului pentru a se putea vizualiza oricand:

https://euro-jobs.ro/proiecte-europene/furnizare-de-calificare-pentru-plus-valoare/

Pana in prezent au fost realizate 6 webinarii:

  1. „Educatie financiara” in 21.06.2022,
  2. „Formare profesionala” in luna iulie 2022,
  3. „Time management” in august 2022,
  4. „Promovarea online” in septembrie 2022,
  5. „Inteligenta emotionala” in luna octombrie 2022 si
  6. „Cautarea unui loc de munca” in noiembrie 2022.

Pentru toti cei care doresc sa participe la activitatile desfasurate in cadrul proiectului ’’ Furnizare de calificare pentru plus valoare’’si pentru mai multe detalii puteti contacta la: EURO JOBS SRL -Nr.tel:0786.042.816.