CJH investește în construirea, la Deva, a unui Cabinet de expertiză medicală și recuperarea capacității de muncă

Home Administrație CJH investește în construirea, la Deva, a unui Cabinet de expertiză medicală și recuperarea capacității de muncă
CJH  investește în construirea, la Deva, a unui Cabinet de expertiză medicală și recuperarea capacității de muncă

Consiliul Județean Hunedoara investește în construirea, la Deva, a unui Cabinet de expertiză medicală și recuperarea capacității de muncă.

În acest scop, în ședința legislativului județean din data de 9 februarie 2023 a fost aprobată nota conceptuală și tema de proiectare pentru acest obiectiv de investiții, care va fi realizat cu fonduri din bugetul propriu, pe un teren care aparține domeniului privat al UAT Județul Hunedoara.

Cabinetul, care funcționează pe lângă Casa Județeană de Pensii și se află în prezent într-un spațiu închiriat, urmează să fie construit în incinta Policlinicii Dacia din Deva, alipit clădirii acesteia pe latura de sud.

Activitatea cabinetului se adresează persoanelor cu boli grave, care au dificultăți de deplasare și au nevoie de condiții speciale de asistență de specialitate. Tocmai de aceea, spațiul destinat cabinetului trebuie să fie ușor accesibil și să aibă toate facilitățile destinate persoanelor cu dizabilități.

Obiectivul de investiții va avea la parter cabinete de consultații, sală de așteptare și grupuri sanitare, iar la mansardă va fi spațiul pentru depozitarea arhivei. Valoarea totală a investiției este estimată la circa 1,1 milioane de lei.

Cabinetul deservește orașele Deva, Simeria și Orăștie, precum și comunele învecinate.