Pizza din inimă, pentru îndrăgostiți de toate vârstele, la Restaurantul Number One din Petrila

Home Economie Pizza din inimă, pentru îndrăgostiți de toate vârstele, la Restaurantul Number One din Petrila
Pizza din inimă, pentru îndrăgostiți de toate vârstele, la Restaurantul Number One din Petrila

Restaurantul ”Number One” din orașul Petrila este, în fiecare zi, o gazdă excelentă pentru cei care vor să se bucure aici de experiența unei cine romantică sau de o seară de familie plină de dragoste.

În aceste zile, în care ”dragostea plutește în aer”, de la Sf. Valentin și până la Dragobete, ofertele speciale ale Restaurantului ”Number One” îmbracă și ele o formă specială pentru a marca astfel sărbătorile dragostei. Astfel, pe lângă numeroase surprize pe care gazdele vi le pregătesc din inimă, cu toată dragostea, în perioada dintre cele două sărbători ale iubirii – Sf. Valentin și Dragobete – aici veți putea savura delicioasa Pizza în formă de inimă, care este în măsură să impresioneze partenerul dumneavoastră prin formă, dar mai ales, prin gust.

”La noi toate preparatele din meniu sunt pregătite și servite cu dragoste de echipa noastră, pentru că fiecare dintre clienții noștri ne sunt la fel de dragi și ne bucurăm să-i primim întotdeauna ca acasă, cu tot ce avem mai bun să le oferim. În această perioadă specifică venim în întâmpinarea clienților noștri cu acest produs specific care este pizza în formă de inimă!”, spune Georg Sîmzian, proprietarul restaurantului ”Number One” din Petrila.

Oferta specială cu care apreciatul Restaurant ”Number One” din Petrila își așteaptă oaspeții în luna îndrăgostiților, este valabilă pentru perioada 14-25 februarie 2023. Dar gazdele dau asigurări că aici însă, sunteți așteptați în fiecare zi din an, cu… dragoste!