”Murmur de primăvară” cu pianistul Aurelian Epuraș, la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, în avanpremiera turneului național ”Sinestezii”

Home Cultură ”Murmur de primăvară” cu pianistul Aurelian Epuraș, la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, în avanpremiera turneului național ”Sinestezii”
”Murmur de primăvară” cu pianistul Aurelian Epuraș, la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, în avanpremiera turneului național ”Sinestezii”

Pe agenda culturală a Văii Jiului se va afla vineri, 24 februarie 2023, cu prilejul sărbătorii Dragobetelui, un nou concert susținut de pianistul Aurelian Epuraș, care vă dă întâlnire, de la ora 18,00 în sala ARTElier a Teatrului ”I.D. Sîrbu” din Petroșani.

Apreciatul artist Aurelian Epuraș va interpreta cântece cunoscute din repertoriul internațional de varietate, muzică de film și jazz. Piesele interpretate provin din muzica de orchestră, formații și cântăreți vocali cunoscuți, adaptate pentru pian. Totul sub genericul: ”Murmur de primăvară”.

Biletele pentru acest eveniment cultural-artistic se pot achiziționa de la Agenția Teatrală, de marți până joi între orele 08.00-17.00, vineri între orele 08.00-13.00, cu o oră înainte de începerea spectacolului sau online de pe platforma iaBilet.ro

Concertul ”Murmur de primăvară” de la Petroșani prefațează seria unui turneu național pe care pianistul Aurelian Epuraș îl va susține în luna martie 2023 împreună cu la fel de apreciatul artist folk Cătălin Stepa, în cadrul proiectului cultural ”Sinestezii” piano-folk inițiat de cei doi artiști ai Văii Jiului.

Sinestezii reprezintă un concept de spectacol născut din colaborarea dintre Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș, un spectacol care se vrea a fi un amestec de emoție, trăiri și sunete. Cătălin Stepa – fiul Tatianei Stepa, duce mai departe în stilul propriu aceasta „frumoasa povara”. Aurelian Epuraș – profesor de pian la Școala Gimnazială ,,I. G. Duca” din Petroşani, inițiator al proiectului „Fabrica de pian” – proiect ce a avut ca scop achiziționarea unui pian de concert pentru elevii școlii la care preda, obiectiv realizat cu succes după aproximativ un an de muncă.
Un pian, o chitară, două voci și o mână de cântece alese în așa fel încât sa construiască o experiență plăcută pentru toți participanții la acest eveniment.
Programul seriei de concerte ”Sinestezii” poate fi consultat pe pagina dedicată de facebook a proiectului, urmând linkul: https://www.facebook.com/sinestezii.ro