Primăvara politică la PSD Lupeni

Home Politică Primăvara politică la PSD Lupeni
Primăvara politică la PSD Lupeni

În cadrul Organizației politice a Partidului Social Democrat (PSD) din municipiul Lupeni, dezbaterile pe teme politice sunt o constantă a activității formațiunii politice conduse de senatorul Cristian Resmeriță. Astfel, aici au loc, în fiecare ultimă zi de joi a lunii, ședințe la care Comitetul Executiv al Organizației PSD Lupeni stă în fața membrilor de partid, pentru a-i informa asupra activităților derulate de activul de partid și pentru a colecta recomandări privind activitatea politică viitoare de la membri ai organizației.

Semn că modul acesta de interacțiune funcționează foarte bine la Lupeni, de fiecare dată ședințele organziate aici se bucură de un interes deosebit din partea oamenilor, care vin în număr mare la întâlnirea cu activul de partid. ”Noi anunțăm în fiecare lună data și ora la care avem ședința comună cu membri PSD Lupeni, dar pentru că derulăm această activitate în mod constant de ani de zile, oamenii deja știu și înțeleg sensul acestor ședințe și cred că de aceea vin în număr mare la aceste întruniri politice ale noastre. Pentru mine, ca lider al Organizației PSD Lupeni, acest lucru reprezintă încrederea pe care o au cetățenii în echipa noastră politică, în PSD în general și este o măsură prin care ne avaluăm activitatea în plan politic. În altă ordine de idei, din astfel de întâlniri și eu, ca parlamentar, și primarul Lucian Resmeriță, și ceilalți colegi care au responsabilități publice, culegem problemele și așteptările oamenilor, pe care le ducem în atenția factorilor de decizie, pentru a le găsi soluții de rezolvare”, spune senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.

Este cât se poate de evident faptul că acest mod de lucru, dar și permanentul dialog pe care liderii PSD Lupeni îl au cu cetățenii, constituie unul din motivele pentru care social-democrații se bucură de atât de multă încredere în rândul cetățenilor acestei localități dar și ”rețeta” construcției uneia dintre cele mai puternice organizații politicie din România.

Joi, 23 februarie 2023, în prag de Dragobete, ședința Organziației PSD Lupeni a fost urmată, după epuizarea subiectelor de interes politic de pe ordinea de zi, de un moment menit să demonstreze că la Lupeni, politica se face nu doar cu responsabilitate, ci și cu… dragoste. Astfel, doamnele și domnișoarele din cadrul organziației social-democraților din Lupeni, prezente la această ședință, au fost primele din localitate care au primit din partea liderului PSD Lupeni, Cristian Resmeriță, un semn al gratitudinii și un simbol al primăverii ce stă să vină: ”Mărțișorul social-democrat”. ”Facem acest lucru de când există PSD la Lupeni, întotdeauna cu drag și întotdeauna bucuroși să oferim oamenilor un simbol al prețuirii noastre și să ne bucurăm că primim atât de multe zâmbete, la schimb. Mărțișorul constituie una dintre cele mai frumoase tradiții ale poporului român și mă bucur că și noi putem duce mai departe această tradiție, oferind colegelor noastre, concitadinelor noastre, un mărțișor”, spune senatorul Cristian Resmeriță.

În zilele care vor urma, la început de martie, membri PSD Lupeni vor ”invada” străzile municipiului Lupeni, cu tolba plină de mărțișoare, pe care le vor oferi doamnelor și domnișoarelor din această localitate, într-o nouă acțiune publică în care echipa social-democraților din Lupeni vrea să arate că aici politica se face și cu dragoste. Cu dragoste de tradiții, de frumos și de oameni!