Și-au unit destinele de Dragobete, purtând uniforma cu care se mândresc

Home Stiri la zi Și-au unit destinele de Dragobete, purtând uniforma cu care se mândresc
Și-au unit destinele de Dragobete, purtând uniforma cu care se mândresc

Flavius și Ana-Maria sunt doi tineri hunedoreni care îşi iubesc atât de mult profesia, încât, în cea mai importantă zi din viața lor, au ales să îmbrace uniforma instituției pe care o slujesc: ea – uniforma de poliţist, el – pe cea de pompier! Cei doi și-au unit destinele chiar de Dragobete, ziua în care românii celebrează iubire.

24 februarie 2023 – Dragobetele va rămâne o zi specială pentru doi îndrăgostiți, o poliţistă şi un pompier, care și au spus „DA” pentru totdeauna.

După ce, în urmă cu un an, Ana-Maria (poliţistă în cadrul Serviciului Rutier Hunedoara) a fost cerută în căsătorie chiar în timpul unei acțiuni de supraveghere și control al traficului rutier de către viitorul soț, care s-a „predat” cu inelul de logodnă și un buchet de flori în zona Mintia, acum tânăra poliţistă a spus din nou „DA”, de această dată în faţa ofiţerului stării civile din cadrul Primăriei Municipiului Deva, în prezenţa familiei şi a prietenilor.

Ana-Maria este încadrată la I.P.J. HUNEDOARA de aproximativ 6 ani, fiind polițist rutier, după ce şi-a desfășurat activitatea, inițial, la Postul de Poliție Ghelari, iar Flavius este angajat al I.S.U. Hunedoara din 2022 (fiind conducător de autospecială şi viitor tătic).

De Dragobete, colegii în uniformă le urează tinerilor căsătoriţi „Casă de piatră și multă fericire”! Urări cărora le subscriem și noi.