„Mini – bursa locurilor de muncă” – joi, 20 aprilie, la Galeria de Arte din Hunedoara

Home Economie „Mini – bursa locurilor de muncă” – joi, 20 aprilie, la Galeria de Arte din Hunedoara
„Mini – bursa locurilor de muncă” – joi, 20 aprilie, la Galeria de Arte din Hunedoara

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează joi, 20 aprilie – ora 09.00, MINI BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ. Evenimentul este organizat în cadrul proiectui intitulat „SICO – HD – Servicii Integrate pentru comunitatea marginalizată din municipiul Hunedoara” – proiect cu finanţare europeană obţinut prin intermediul GAL Urban Corvinia (entitate creată de Primăria Hunedoara).

La fel ca toate celelalte iniţiative gândite şi derulate prin intermediul Grupului de Acţiune Locală „Corvinia”, şi acest proiect are ca scop reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială din Zonele Urbane Marginalizate (aşa cum sunt ele definite în baza mai multor criterii stabilite la nivel naţional), alături de îmbunătăţirea calităţii vieţii, creşterea coeziunii sociale şi îmbunătăţirea mediului de viaţă.

Evenimentul este dedicat în special persoanelor aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială care domiciliază în Zone Urbane Marginalizate, FĂRĂ A SE EXCLUDE însă posibilitatea participării tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Agenţii economici interesaţi pot depune oferte de locuri de muncă vacante până la data 19 aprilie inclusiv, la AJOFM Hunedoara, Deva – Piaţa Unirii, nr.2 – tel. 0254.216.151, e-mail ajofm.hd@anofm.gov.ro, sau la Agenţia Locală Hunedoara – tel. 0755.999.917.