Trei medalii europene la Taekwon-do pentru ”panterele Negre” din Petroșani

Home Stiri la zi Trei medalii europene la Taekwon-do pentru ”panterele Negre” din Petroșani
Trei medalii europene la Taekwon-do pentru ”panterele Negre” din Petroșani

Valea Jiului are sportivi de certă valoare, fapt confirmat și de rezultatele excelente din cele mai importante competiții naționale și internaționale ale acestei primăveri.

O nouă veste bună vine la Cluj Napoca, acolo unde la finalul lunii aprilie s-au desfășurat Campionatele Europene de Taekwon-do I.T.F. pentru junior 1 și seniori. Selecționata României s-a clasat pe locul I, în rândul celor 30 de selecționate naționale din statele europene participante, cu un bilanțt total de 10 medalii de aur din totalul de 34 câte s-au acordat, alte 9 medalii de argint și 15 de bronz.

În locul național al României au participat și reprezentanți ai Clubului Sportiv ”Pantera Neagră” din Petroșani, cei 3 sportivi delegați de antrenorul Ionuț Lascău pentru acest eveniment sportiv au avut o evoluție foarte bună. Astfel, Crina Buburuz a cucerit medalia europeană de aur la categoria spargeri forță echipă, iar Elena Șamotă a obținut două medalii de bronz, la categoria tull echipe, respectiv tehnici speciale echipe. Și Anemona Nagy, componentă a CS Pantera Neagră Petroșani, a avut o evoluție bună în cadrul acestui eveniment sportiv, chiar dacă nu a ”prins”, de această dată, și o medalie.

Felicitări sportivilor și Federației Române de Taekwon-do itf!