Lucrări de reabilitare la alte blocuri de locuințe sociale din municipiul Lupeni

Home Administrație Lucrări de reabilitare la alte blocuri de locuințe sociale din municipiul Lupeni
Lucrări de reabilitare la alte blocuri de locuințe sociale din municipiul Lupeni

Primăria municipiului Lupeni a demarat, de curând, o serie de lucrări de investiții care au drept scop reabilitarea altor două blocuri de locuințe sociale de pe raza localității. Mai exact, este vorba despre blocurile sociale de pe străzile Revoluției și Avram Iancu din municipiul Lupeni.

După cum informează primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, aici au loc o serie de lucrări de reparații, realizate cu fonduri de la bugetul local, prin care sunt efectuate o serie de interveții la fațadele blocurilor, la acoperiș, la casa scării, dar și unele lucrări în ceea ce privește optimizarea serviciului de canalizare ș.a.m.d. ”Sunt o serie de lucrări de reparații care erau necesare și mă bucur că am putut găsi resursele financiare necesare pentru a putea face aceste lucrări la aceste două blocuri de locuințe sociale. Avem în planul nostru de investiții și alte lucrări similare, pentru că ne preocupă felul în care putem asigura condiții cât mai bune de locuit pentru persoanele vulnerabile din municipiul Lupeni, care beneficiază de aceste locuințe sociale”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta reamintește că, în anii precedenți, au existat și alte investiții similare care au avut drept obiectiv reabilitarea blocurilor de locuințe sociale, edificatoare în acest sens fiind investițiile de la blocurile D și M de pe strada Viitorului și Tineretului, care au putut fi complet modernizare cu ajutorul fondurilor europene accesate în acest scop de administrația publică locală a municipiului Lupeni.

În același timp, primarul municipiului Lupeni recomandă locatarilor beneficiari de locuințe sociale să acorde, la rândul lor, atenția necesară pentru îngrijirea acestor imobile.