Concurs cu premii pentru copii la Restaurantul ”Number One” din Petrila

Home Stiri la zi Concurs cu premii pentru copii la Restaurantul ”Number One” din Petrila
Concurs cu premii pentru copii la Restaurantul ”Number One” din Petrila

Apreciatul restaurant-pizzerie ”Number One” din Petrila organizează, în întâmpinarea Zilei Internaționale a Copiilor – 1 Iunie, o serie de concursuri cu premii care-i au ca destinatari chiar pe tinerii și adolescenții din Petrila.

Potrivit proprietarului restaurantului ”Number One”, Georg Sîmzian, scopul acestor concursuri este acela de a stimula creativitatea, originalitatea și latura artistică a copiilor din orașul Petrila, dar și de a-i răsplăti cu binemeritate cadouri.

Trei concursuri vor avea loc aici, după cum urmează:

  • Concursul de desen.  Cel mai frumos desen care are ca temă restaurantul Number One, va fi recompensat cu un voucher de consumație de 100 lei.
  • Concursul de poezie.  Cea mai frumoasă poezie care are ca temă restaurantul Number One, va fi recompensată cu un voucher de consumație de 100 lei.
  • Concursul de videografie / fotografie digitală. Cea mai bună creație foto sau video (videoclip, vlog, fotografie editată digital) care are ca temă restaurantul Number One, va fi recompensată cu un voucher de consumație de 100 lei.

Aceste concursuri se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani inclusiv.

Fișierele foto sau video vor fi trimise pe adresa de messenger a paginii de facebook Number One, împreună cu numele, prenumele, vârsta și instituția la care este înscris elevul.

Nu uitați să vă semnați creațiile!

Data limită a transmiterii fișierelor este 29.05.2023.

Câștigătorii vor fi anunțați în data de 01.06.2023, prin intermediul paginii de facebook mai-sus menționate, deci nu uitați să dați follow!