Dansatorii sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, sunt în Top 50 mondial

Home Stiri la zi Dansatorii sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, sunt în Top 50 mondial
Dansatorii sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, sunt în Top 50 mondial

Dansatorii sportivi de la CSM Deva continuă seria rezultatelor bune. Una dintre perechile de la clubul susținut financiar de Primăria municipiului Deva este în Top 50 al circuitului mondial!

Tinerii dansatori Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, ambii având 15 ani, chiar dacă au trecut la o categorie de vârstă superioară, confirmă evoluția bună din sezonul trecut. Brigita și Andrei, pregătiți, la CSM Deva, de către Andra Căprioară, au evoluat, recent, în Italia, la Molfetta, la „World Dance Open”, unde, la WDSF Open Youth Standard (16-18 ani), au ajuns în finală. Acest rezultat le-a adus dansatorilor de la CSM Deva intrarea în top 50 în circuitul mondial al juniorilor, așa cum își propuneau după ultimul concurs, desfășurat la finele lunii trecute, în Croația!

De asemenea, Brigita și Andrei au obținut rezultate remarcabile și în alte două probe la care au participat în cadrul aceluiași „World Dance Open” de la Molfetta. „La Molfetta, Brigi și Andrei au ocupat poziția a patra la WDST Open Youth Standard, lucru care înseamnă 220 de puncte și urcarea pe locul 50 în circuitul mondial. De asemenea, ei au evoluat foarte bine și la Standard Under 21, unde au terminat concursul pe poziția a șasea. Totodată, Brigita Marina și Andrei Stoica a mai fost pe locul 25 din 68 de perechi la categoria Open Standard Adulti 19-35 ani, ei având doar 15 ani. Suntem bucuroși că am intrat în Top 50 al circuitului mondial și ne propunem să urcăm cât mai mult în acest clasament”, a declarat Andra Căprioară, antrenor de dans sportiv la CSM Deva.

Reamintim că, anul trecut, Brigita Marina și Andrei Stoica, de la CSM Deva, au terminat pe poziția secundă în circuitul european de dans sportiv pentru juniori.