Metropolitan Life susține 20 de copii din familii vulnerabile pentru a petrece ziua o zi a copiilor asemenea tuturor copiilor

Home Educație Metropolitan Life susține 20 de copii din familii vulnerabile pentru a petrece ziua o zi a copiilor asemenea tuturor copiilor
Metropolitan Life susține 20 de copii din familii vulnerabile pentru a petrece ziua o zi a copiilor asemenea tuturor copiilor

Un număr de 20 de copii din familii vulnerabile și 5 voluntari din Simeria, jud. Hunedoara, beneficiari ai Asociației Copii pentru Viitor, au șansa de a se bucura de o zi de 1 iunie, asemenea tuturor copiilor, cu ajutorul unei investiții din partea Metropolitan Life.

La Metropolitan Life, protecția vieții și a viitorului comunităților este una din valorile de bază ale companiei. Iar ca o reconfirmare a angajamentului și responsabilității sociale, Metropolitan Life se implică în acțiuni care pot influența în mod pozitiv educația, sănătatea și calitatea vieții societății în care își desfășoară activitatea.

Investiția Metropolitan Life acoperă o varietate de activități care îi vor ajuta pe copii să: descopere atracțiile naturale ale jud. Hunedoara și să învețe despre obiectivele istorice ale județului. Aceștia vor vizita situl geologic cu vulcani – mare preistorică, Casa Vulcanilor, unde se vor bucura și implica într-un atelier Explorator 1, Rezervația de Zimbri de la Hațeg, sediului Admininistratiei Parcului Național Retezat, unde rangerii le vor da copiilor detalii despre parcul Național, care sunt tipurile de parcuri naționale și câte exista în România, iar, ulterior, vor avea un mic atelier practic alături de rangeri. De asemenea, micuții vor vizita Cascada Lolaia izvorâtă direct din Retezat, despre care putem spune că este o minune a naturii, iar finalul excursiei îi va găsi pe copii la Cetatea Mălăești.

Aceste activități urmăresc să dezvolte competențele copiilor și dezvoltarea lor cât mai aproape de normalitatea unei vieți sănătoase.

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 24 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Asociația “Copii pentru Viitor” a luat ființă în anul 2016, în Lupeni, județul Hunedoara și este formată doar din voluntari. Misiunea asociației este îmbunătățirea calității vieții, crearea unui mediu sănătos și durabil pentru generațiile viitoare prin reducerea abandonului școlar, intergrarea socială și profesională, suport psihologic, orientare școlara și profesională, reducerea sărăciei extreme. Principalii noștri beneficiari sunt copii și tineri proveniți din medii dezavantajate și din sistemul de protecție socială.