Euro Jobs / Comunicat de presă privind închiderea proiectului ”Furnizare de calificare pentru plus valoare”

Home Anunțuri Euro Jobs / Comunicat de presă privind închiderea proiectului ”Furnizare de calificare pentru plus valoare”
Euro Jobs / Comunicat de presă privind închiderea proiectului ”Furnizare de calificare pentru plus valoare”

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin „Programul Operațional Capital Uman 2014-2020”
Axa prioritară 6: Educatie si competente
Titlul proiectului: Furnizare de calificare pentru plus valoare
Număr de identificare al contractului: POCU/726/6/12/135905

       COMUNICAT  DE PRESA

SC EURO JOBS SRL, în calitate de lider de proiect și partenerul Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș  a organizeazat conferința de încheiere a Proiectului “Furnizare de calificare pentru plus valoare ”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 6: Educație și competențe.

Evenimentul a avut loc în data de 05 iulie 2023, cu începere de la ora 11.00, în Sala bibliotecii din cadrul Universitatii din Petroșani.

Au fost  invitați membrii echipelor de proiect ale partenerilor, angajatori ai firmelor care  au beneficiat de programe de formare profesională continuă.

Proiectul s-a născut urmarea identificării unor nevoi reale ale pieței muncii și găsirii unor soluții adecvate.

Proiectul a avut o durată de 27 luni (lansat în aprilie 2021) și s-a adresat angajaților, inclusiv persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale, cu domiciliul într-unul din cele 4 județe ale Regiuni Vest, cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 ani.

Obiectivul principal al proiectului a vizat îmbunătățirea competențelor profesionale ale persoanelor din Regiunea Vest prin participarea la programe de formare profesională continuă, în scopul încadrării într-o funcție corespunzătoare unei calificări superioare.