Lucrări de reabilitare pe DJ 666B din Iscroni-Aninoasa

Home Administrație Lucrări de reabilitare pe DJ 666B din Iscroni-Aninoasa
Lucrări de reabilitare pe DJ 666B din Iscroni-Aninoasa

În urma preluării în administrare de către Consiliul Județean Hunedoara a sectorului de drum județean 666B, cuprins între DN 66A, în zona intersecției Iscroni și zona urbană a orașului Aninoasa, prin HCJ nr. 125/2023, în aceste zile au fost demarate lucrările de reabilitare și modernizare ale acestei artere rutiere, pe o porțiune de aproximativ 3 km.

Potrivit administratorului public al județului, Costel Avram, lucrările vizează turnarea de covoare bituminoase în suprafață de 18.000 mp și plombări cu mixtură asfaltică ( pe o suprafață de circa 1000 mp), lucrări ce vor fi executate în baza comenzii lansate de administrația județeană către o companie specializată în efectuarea de asfel de lucrări de infrastrcutură.

Reparațiile la acest drum județean se vor efectua pe porțiunea cuprinsă între intersecția cu DN 66A și zona stadionului ”Minerul” din Aninoasa. Lucrările demarate de către Consiliul Județean Hunedoara sunt necesare întrucât acest sector de drum se afla într-o avansată stare de degradare.