Crucea Roșie Petroșani demarează ”Vânătoarea de comori”, sâmbătă, 26 august, în Parcul ”Carol Schreter”

Home Stiri la zi Crucea Roșie Petroșani demarează ”Vânătoarea de comori”, sâmbătă, 26 august, în Parcul ”Carol Schreter”
Crucea Roșie Petroșani demarează ”Vânătoarea de comori”, sâmbătă, 26 august, în Parcul ”Carol Schreter”

Un inedit proiect al Subfilialei de Cruce Roșie din municipiul Petroșani, propune celor mari și celor mici derularea unui eveniment caritabil, prin intermediul distracției și ajutorului umanitar.

În acest sens, Subfiliala de Cruce Roșie Petroșani va invită sâmbăta, 26 august, între orele 12:00 – 19:00 în Parcul Central ,,Carol Shreter” la un eveniment special, intitulat ,,Vânătoarea de comori”.

În cadrul evenimentului organziatorii au pregătit mai multe ateliere care se vor desfășura în intervalul orar 12:00 – 19:00, oferindu-le participanților posibilitatea de a alege atelierul preferat.

”Prin atelierele distractive, vânătoarea de comori, biblioteca în aer liber, tombola caritabilă, dar si alte surprize, evenimentul promovează educația, cultura generală, lectura, dar și implicarea în cauzele umanitare. Este o ocazie perfectă pentru oamenii de toate vârstele, să se bucure de activități distractive și să contribuie la fapte bune. Vă așteptăm în Parcul Central ,,Carol Schreter”, să fiți alături de noi și să aducem împreună zâmbete pe chipurile copiilor și speranță în viețile celor care au nevoie de ajutor!”, se arată întyr-un comunicat al Subfilialei de Cruce Roșie de la Petroșani.