„Gânduri şi culori” pe simezele Galeriei de artă „Iosif Tellmann” din Lupeni

Home Cultură „Gânduri şi culori” pe simezele Galeriei de artă „Iosif Tellmann” din Lupeni
„Gânduri şi culori” pe simezele Galeriei de artă „Iosif Tellmann” din Lupeni

Galeria de Artă „Iosif  Tellmann” din Lupeni a găzduit vernisajul expoziţiei personale a pictoriței Anamaria Vereş, intitulată „Gânduri şi culori”. Artista, membră a Asociaţiei Culturale „Iosif Tellmann” are la activ mai multe expoziţii personale, dar şi participări la numeroase expoziții colective.

În această colecție expozițională, pe simezele galeriei de artă din Lupeni sunt expuse peste 30 de picturi, având teme variate: flori, peisaj, animale, portret.

La vernisajul care a avut loc sâmbătă, 2 septembrie 2023 au participat  membri ai Asociaţiei Culturale „Iosif Tellmann”, iubitori de artă.

Pictura nu trebuie să fie neapărat înţeleasă. Ea are menirea de a ne purta într-o poveste a culorilor şi de a surprinde un gând, o emoţie, umbre sau vise. Ea are menirea de ane face să simţim”, ne-a declarat Anamaria Vereş.

În deschiderea vernisajului expozițional, Patricia Mitroi şi Daria Neagoe, membre ale Cenaclului „Pas cu pas”, coordonate de Petronela Baldovin, au susţinut un minirecital muzical.

Text&foto: Antoneta DUBAN