Doi lideri AUR din Valea Jiului în conducerea județeană a partidului

Home Politică Doi lideri AUR din Valea Jiului în conducerea județeană a partidului
Doi lideri AUR din Valea Jiului în conducerea județeană a partidului

Structura de conducere a partidului AUR din județul Hunedoara a fost completată, în aceste zile, odată cu ocuparea mai multor poziții importante în conducerea filialei județene conduse de Tiberiu Barstan.

De altfel, la propunerea acestuia, Comitetul de conducere a votat desemnarea unoi lideri de organizații locale în poziția de vicepreședinți, cu responsabilități pe diverse domenii de activitate, în conformitate cu statutul partidului.

Doi dintre liderii locali aleși în structura Comitetului de conducere al Filialei județene Hunedoara a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) sunt din Valea Jiului. Este vorba despre președintele Organizației locale AUR din Petrila, Emanoel Andronache, respectiv de președintele Organizației locale AUR din Petroșani, Cristian Cațan. Cei doi vor avea calitatea de vicepreședinți la nivel județean. Emanoel Andronache a primit misiunea politică de a coordona Departamentul pentru Educație al AUR Hunedoara, în timp ce Cristian Cațan va avea calitatea de coordonator al Departamentului Sport.