Duminică, 8 octombrie 2023, se dă startul la ”Straja Maraton”

Home Stiri la zi Duminică, 8 octombrie 2023, se dă startul la ”Straja Maraton”
Duminică, 8 octombrie 2023, se dă startul la ”Straja Maraton”

Zeci de alergători din întreaga țară vor fi prezenți duminică, 8 octombrie 2023, la o nouă ediție a competiției de alergare montană ”Straja Maraton”. Startul competiției va fi dat de la ora 9,00 din zona Complexului Montana din centrul stațiunii Straja.

Evenimentul sportiv, organizat de A.C.S. Străjerii Lupeni, prin pasionata sportivă Georgeta Manolache (”Geta Minerița”) propune alegătorilor de toate vârstele parcurgerea unui traseu de semimaraton montan în zona Domeniului Schiabil Straja. Astfel, participanții vor putea participa la întreceri pe trei categorii de curse sportive, respectiv: Semimaraton (23 km), Cross (11 km) și Cursa copiilor.

Până în acest moment, și-au anunțat participarea peste 100 de sportivi, iubitori ai competițiilor de alergare montană din Valea Jiului, dar și din București, Cluj, Slatina, Timișiara, Mediaș, Deva, Srad, Rm. Vâlcea, Brașov și alte localități din țară. Printre aceștia se numără și sportivi de top precum Viorel Palici sau Leonard Mitrică, motiv pentru care organizatorii anticipează că anul acesta ”Maraton Straja” va fi o competiție de excepție.

Detalii privind traseul și regulamentul competiției piteți afla accesând linkul: https://docs.google.com/document/d/1QYTmQ_2X6lOE9taZDvbd78CFm77Fs1QtR-OS7I0Otqg/edit?fbclid=IwAR2XCQykkXTDHxAmHKJLOAr0CkYZmHppuQex4zKTqyPNBBnWuMWgVPeKpEs

Detalii complete despre acest eveniment puteți afla din pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/559729139691185