Concert de toamnă al pianistului Aurelian Epuraș, la Aztek Caffe Petroșani

Home Cultură Concert de toamnă al pianistului Aurelian Epuraș, la Aztek Caffe Petroșani
Concert de toamnă al pianistului Aurelian Epuraș, la Aztek Caffe Petroșani

Cafeneaua artelor ”Aztek Caffe” din Petroșani este gazda unui nou eveniment cultural-artistic de excepție. Acesta va avea loc vineri, 20 Octombrie 2023, de la ora 20:00, sub titlul ”Autumn Leaves” și îl readuce în atenția publicului iubitor de muzică pe excepționalul pianist Aurelian Epuraș.

Acesta va interpreta o serie de cântece cunoscute din repertoriul internațional de varietate, muzică de film, jazz și, bineînțeles, compozițiile personale. ”Sunt piese muzicale ce povestesc despre viață, despre tot ce este frumos și ne înconjoară. Vă invit să călătorim împreună pe aripile muzicii în acest frumos anotim de toamnă, într-un eveniment pe care-l putem face, împreună, memorabil”, spune Aurelian Epuraș, valorosul artist din Valea Jiului.

Locurile sunt limitate, drept pentru care vă invităm să vă rezervați din timp biletele pentru acest eveniment muzical, fie la numărul de telefon: 0728 100 682, fie de pe platforma de bilete on-line ”Ia Bilet”, accesând linkul: https://www.iabilet.ro/bilete-petrosani-autumn-leaves…/

Costul unui bilet este de 50 de lei.