Zeci de tineri din Uricani au primit insigna de membri ai noului Leo Club Retezat Uricani

Zeci de tineri din Uricani au primit insigna de membri ai noului Leo Club Retezat Uricani

O frumoasă inițiativă a profesorului Mihaela Tetileanu, director al Liceului Tehnologic ”Retezat” Uricani s-a concretizat, zilele acestea, odată cu chartarea Clubului LEO URICANI RETEZAT, care se alătură unei rețele de voluntari constituite special pentru tineri, în cadrul organizației Lions.

Evenimentul a avut loc la sala de festivități a Primăriei orașului Uricani, unde zeci de tineri, elevi ai Liceului Tehnologic ”Retezat” au primit, în cadrul unei elegante ceremonii, insigna care le atestă apartenența la acest club select de oameni implicați în viața comunității și de voluntari activi pentru sprijinirea semenilor. Ei se alătură astfel celor peste 1000 de tineri din toată țara, care activează în cele 44 de cluburi Leo înființate sub coordonarea filialelor Lions Club din toată țara.

La ceremonia de chartare a noului Club Leo Retezat Uricani, care va funcționa sub ”umbrela” Lions Club Petroșani Via Regis a fost prezent și reputatul profesor hunedorean Marin Florin ILIEŞ – Guvernatorul Districtului Lions 124 Romȃnia. În mesajul transmis tinerilor care au decis să se alăture noului club Leo, acesta ia felicitat pentru implicare și i-a asigurat că vor deveni viitori membri ai Lions Club. „Bine aţi venit, dragi tineri Leo, într-o organizaţie de voluntariat în care, împreună cu membrii Lions, veţi forma un parteneriat puternic – unul de respect reciproc, în care aveţi oportunitatea să învăţaţi din cunoștințele inovatoare ale membrilor LIONS, dar şi acces la strategiile celor care au servit lumea cu succes, de peste zeci de ani. Voi dragi tineri LEO veţi fi liderii LIONS de mâine! Aveţi alături de voi, un club Lions puternic – Clubul Lions Petroṣani Via Regis cu multă experienţă, care vă sprijină în călătoria voastră. Acţionaţi împreună! Fiţi alături de profesorii voştri, de la care aveți multe de ȋnvățat ! Vă felicit încă odată pentru decizia voastră de a deveni membri LEO, vă asigur de sprijinul meu şi vă doresc mult succes!”, le-a transmis prof. Marin Florin Ilieș, noilor membri ai clubului Leo de la Uricani.

Clubul Leo Retezat Uricani va fi condus chiar de prof. Mihaela Tetileanu (Leo Advisor) care se va bucura de sprijinul unora dintre cei mai apreciați lideri din cadrul Lions Club Petroșani Via Regis, precum: Adrian Stroia (președinte în exercițiu), Cosmin Kiss (preṣedintele regional Lions Vest 1), Mihaela Cazacu (preṣedinta comisiei HUNGER a districtului), care au fost prezenți, de altfel, la ceremonia de chartare a noului Club Leo Retezat Uricani.

Succes!