Profesorul Cristina Ciucu a fost desemnată de PNL să intre în cursa electorală pentru fotoliul de primar la Lupeni

Profesorul Cristina Ciucu a fost desemnată de PNL să intre în cursa electorală pentru fotoliul de primar la Lupeni

Așa cum anticipam, în cursul zilei de astăzi, Organizația județeană PNL Hunedoara a revenit asupra deciziei de a-l mandata pe președintele filialei municipale Lupeni, Cristian Roșu pentru o nouă candidatură la funcția de primar al municipiului Lupeni.

Liderii PNL Hunedoara au decis că este mai potrivit să abordeze alegerile locale din acest an în municipiul Lupeni cu un alt candidat decât cel ”tradițional”. În urma unor analize, pentru această misiune politică a fost preferată doamna Cristina Ciucu. Aceasta este cadru didactic în municipiul Lupeni și a mai participat la competiția electorală din această localitate, ca independent.

Aceasta a decis să se alăture echipei PNL Lupeni pentru că a găsit aici o echipă deschisă la dialog.

Biroul Politic Local al organizației PNL Lupeni a validat astăzi candidatura Cristinei Ciucu pentru funcția de primar.

Decizia a fost salutată și de prefectul județului Hunedoara, Petru Călin Marian, candidat al PNL pentru funcția de președinte al CJH. ”În calitate de candidat PNL la președinția Consiliului Județean Hunedoara, am venit să o felicit pentru această decizie importantă în cariera sa politică și să asigur întreaga organizație locală de sprijinul meu neechivoc”, a spus Petru Călin Marian.

Cu toate că există suspiciuni privind o posibilă implicare a liderului social-democrat Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni, în această mișcare politică a liberalilor din Lupeni, atât liderii PNL Hunedoara, cât și candidatul desemnat pentru Primăria Lupeni, Cristina Ciucu, au dezmințit acest lucru.