Spectacol muzical-coregrafic ”Cu și despre… IUBIRE” la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni

Spectacol muzical-coregrafic ”Cu și despre… IUBIRE” la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni

Promisiunea făcută în noiembrie 2023 de către maestrul coregraf Nicolae Nicoară, regizorul spectacolului muzical-coregrafic ”Cu și despre…. IUBIRE” de a reedita acest spectacol artistic și în primăvara anului 2024, după succesul de public pe care acest show l-a avut la Petroșani, prinde viață.

Datorită unei fericite colaborări pe tărâm artistic dintre Ansamblul artistic ”Parîngul” Petroșani, Asociația Culturală ”Tatiana Stepa”, Casa de Cultură a Studenților Petroșani, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni (primar – Lucian Resmeriță), spectacolul ”Cu și despre…. IUBIRE” va fi prezentat miercuri, 13 martie 2024, de la ora 18,00 pe scena Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni.

Publicul va avea astfel ocazia de viziona și aici un excepțional spectacol muzical-coregrafic, construit sub bagheta regizorală a lui Nicolae Nicoară, un spectacol în care muzica, dansul și poezia se împletesc armonios, în jurul unei teme perene pe care o reprezintă iubirea: iubirea de muzică, iubirea de dans, iubirea de muzică, iubirea de oameni, iubirea de viață…

În spectacolul ”Cu și despre…. IUBIRE”, momentele de coregrafie ale talentaților componenți ai mai multor generații ale Ansamblului artistic ”Parîngul” vor alterna cu recitalurile muzicale ale unor artiști recunoscuți și apreciați din Valea Jiului, de la tinerii Alecsia Ilieș, Maria Brojban, Adonia Antonescu, Lorena Nicuța (formați la școala profesorului Eugen Muntean) până la artiști deja recunoscuți și apreciați ca atare precum Cătălin Stepa (folk), Florin Goia (nai), Costel Giangă (claviatură) și vor culmina cu recitalul nou înființatei trupe Quantum 4 din componența căreia fac parte alți valoroși artiști ai Văii Jiului precum Laura marica (voce), Iosif Toth-Ioțo (tobe), Luminița Donisă (chitară bass, voce), Alexandru Csiki (chitară).

Spectacolul cuprinde, de asemenea, recitaluri de poezie din creația poeților Marian Boboc și Gilbet Danco, în recitarea actorilor Mihai Alexandru și Laurențiu Vlad, de la Teatrul Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani.

Accesul publicului la spectacolul ”Cu și despre… IUBIRE” din 13 martie 2024 de la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziționate de la Palatul Cultural ”Lupeni”, costul unui bilet fiind de 40 de lei.