Competiție cu participare record la ediția a II-a a Memorialului ”Cosmin Popan”

Competiție cu participare record la ediția a II-a a Memorialului ”Cosmin Popan”

Nu mai puțin de 14 echipe de copii și juniori reprezentând cluburile sportive de fotbal din Valea Jiului și județul Hunedoara s-au întrecut, la finalul săptămânii trecute, pe stadionul cu teren sintetic de la Baza sportivă ”Petre Libardi” din Petroșani, la cea de-a doua ediție a ”Memorialului Cosmin Popan” la fotbal.

Competiția, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara în parteneriat cu CSM Jiul Petroșani și ACS Școala de Fotbal Damian Militaru este dedicată memoriei tânărului tânărului sportiv Cosmin Popan, din Petroșani, a cărui viață a fost curmată mult prea devreme în urma unui tragic accident de circulaţie.

Cu o prezență numeroasă,  micuții fotbaliști participanți la această competiție au onorat memoria unui fotbalist plecat prea repede din această lume. Lovitura de start a acestei ediții din competiția fotbalistică organizată la Petroșani a fost dată în prezența părinților lui Cosmin Popan, a antrenorilor de la CSM Jiul Petroșani & ACS Școala de Fotbal Damian Militaru, precum și a primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, iar la eveniment a fost prezent și președintele Asociației Județene de Fotbal, Cristian Petrean.

”Le mulțumesc pentru implicare și organizare antrenorilor Damian Militaru, Cosmin Kandut, precum și președintelui AJF Hunedoara, Cristian Petrean. Deopotrivă, le mulțumesc părinților și bunicilor minunaților copii care au luat parte la această competiție sportivă, pentru susținere și pentru empatia de care dau dovadă. Cosmin Popan va rămâne veșnic în sufletele noastre!”, a spus, cu acest prilej, primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Dincolo de rezultatele acestei competiții fotbalistice, în care potrivit organizatorilor toate echipele participante au fost, într-un fel sau altul, câștigătoare, esențial este, în opinia organziatorilor faptul că amintirea tânărului lor coechipier Cosmin Popan nu este uitată. În plus, taxa de participare la această întrecere sportivă a fost donată de către organizatori familiei greu încercate, iar mama lui Cosmin a transmis un mesaj de apreciere și mulțumire tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei competiții.