Dansatorii sportivi de la CSM Deva, locul I la ORRO International Dance Championship

Dansatorii sportivi de la CSM Deva, locul I la ORRO International Dance Championship

Municipiul Oradea a fost, zilele trecute, capitala europeană a dansului sportiv, găzduind ORRO International Dance Championship.

La competiție au fost prezenți circa 1.000 de sportivi din 20 de țări, printre perechile participante fiind și două de la CSM Deva, care sunt antrenate de Andra Căprioară.

Așa cum ne-au obișnuit, dansatorii sportivi de la CSM Deva au avut, din nou, evoluții remarcabile. Astfel, Brigita Marina și Andrei Stoica, cu o evoluție excelentă, au câștigat concursul de Standard, la categoria de vârstă de sub 21 de ani, devansând o valoroasă pereche din Lituania, iar la Adulți au reușit o prețioasă calificare în semifinale.

Foarte bine au evoluat și Denisa Kellemberger și Raul Igna, la U21, care au fost semifinaliști la Standard, iar la secțiunea Latino au fost în sferturile de finală.

Concursul de la Oradea, care a avut un juriu exigent, printre arbitrii aflându-se cunoscutul Mihai Petre și alți mari campioni, a fost organizat sub egida Federației Române de Dans Sportiv și a fost inclus în calendarul oficial al forului internațional de specialitate – WDSF.