Premiul Special al Juriului pentru Maria Râpa la festivalul de folclor ”Buna mea m-o învățat” de la Orăștie

Premiul Special al Juriului pentru Maria Râpa la festivalul de folclor ”Buna mea m-o învățat” de la Orăștie

Mai mulți elevi din cadrul Cercului de Muzică de la Clubul Copiilor Valea Jiului Lupeni, coordonat de prof. Simona Ionașc, au participat duminică, 12 mai 2024, la Concursul Național de folclor „Buna mea m-o învățat” de la Orăștie.

După etapa de preselecții și calificări, în finala acestui apreciat festival de folclor, Clubul Copiilor Valea Jiului  fost reprezentat de Maria Râpa (la categoria 9-15 ani), respectiv de Daria Ghenea (la categoria +16 ani).

Dintre cei 22 de concurenți care au evoluat în finala festivalului-concurs de folclor ”Buna mea m-o învățat”, solista Maria Râpa a obținut la finalul concursului, Premiul Special al Juriului.

”Cântatul este un har, un noroc de la Dumnezeu! Ce bucurie și ce împlinire mi-au adus aceste două talentate eleve, care s-au prezentat atât de frumos și curat pe scena Festivalului Național ,,Buna mea m-o învățat” de la Orăștie. A fost o experiență minunată, aceea de a cânta alături de profesioniști și de a fi apreciați de oameni de valoare”, a spus prof. Simona Ionașc.

Felicitări !