Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: BULGARU FLORIN

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: BULGARU FLORIN

Activitatea depusă în ultimii 4 ani în administrația publică locală, în primul său mandat de consilier local, i-au adus lui Florin Bulgaru nominalizarea pentru un nou mandat pe lista propusă de PSD Lupeni pentru alegerile locale de la 9 iunie 2024.

De altfel, Florin Bulgaru este el însuși foarte mulțumit, asemenea majorității absolute a cetățenilor din municipiul Lupeni, de activitatea administrativ-edilitară derulată de echipa primarului social-democrat Lucian Resmeriță, constatând că efectele acțiunilor acestora sunt resimțite pozitiv în întreaga comunitate. Aceste recomandări sunt, în opinia lui Florin Bulgaru argumentele nevoii de continuitate. ”Proiectele aflate în derulare, dar și alte numeroase proiecte care deja sunt elaborate, aprobate sau pentru care se lucrează la identificarea surselor de finanțare, în mod special prin atragerea banilor europeni nerambursabili, implică necesitatea continuității acestei echipe politice, singura capabilă să susțină cu adevărat programul primarului Lucian Resmeriță de dezvoltare a municipiului Lupeni”, spune Florin Bugaru.

Acesta afirmă că deși politica este, la fel ca și sportul, o competiție, Lucian Resmeriță și PSD Lupeni și-au dovedit deja statutul de lideri și pornesc la drum într-o nouă competiție electorală cu statutul învingătorului, singurul element necunoscut fiind doar scorul cu care va fi consfințită victoria. De aceea, Florin Bulgaru își face deja planuri pentru viitorul său mandat de consilier local. ”Sigur că îmi doresc să fiu, în continuare, un susținător al proiectelor necesare, utile și eficiente în dezvoltarea orașului nostru. Îmi doresc de asemenea să fiu, în continuare, un sprijin pentru tot ceea ce înseamnă mișcarea sportivă, pentru că vrem și trebuie să aducem cât mai mulți copii pe terenul de sport, să facă mișcare, să se recreeze și să socializeze, să abordeze viața ca pe o mereu frumoasă competiție, să-și facă prieteni și să obțină performanțe. Toate aceste lucruri sunt esențiale pentru dezvoltarea copiilor noștri, pentru sănătatea lor, pentru formarea personalității lor. Iar ei, copiii, sunt ceea ce avem cel mai de preț în familiile noastre, în comunitatea noastră”, mai spune Florin Bugaru.

Fost fotbalist la Minerul Lupeni și Minerul Uricani, în prezent coordonator al ACS Dynamic Lupeni, unde se ocupă de pregătirea unor grupe de copii cu vârsta între 5 și 14 ani, dar este totodată și secretar al Asociației Județene de Fotbal, pe probleme de copii și juniori. Este cunoscut lupenenilor mai ales prin prisma multiplelor sale activități din sport (atât ca jucător de fotbal, arbitru timp de 21 de ani, observator sau antrenor coordonator), dar și prin prisma celor 29 de ani de activitate la Mina Lupeni și Mina Uricani. De altfel, tot de la mină și de pe stadionul de fotbal, unde Florin Bulgaru l-a cunoscut pe Cornel Resmeriță, s-a născut și pasiunea pentru viața politică locală. ”Am început să fac politică în urmă cu 15 ani, alături de domnul Cornel Resmeriță și am, continuat după retragerea acestuia, alături de cei doi fii ai acestuia. Așa am crezut eu că e bine, să fiu suporter al unor oameni care ani de zile mi-au fost suporteri, la rândul lor, în activitatea mea sportivă. Niciodată nu mi-au înșelat încrederea, iar dacă vorbim de sport și de susținerea pentru sport, am avut în acești oameni și în acești lideri ai comunității din Lupeni adevărați susținători ai sportului lupenean. Această realitate și acest mod în care primarul Lucian Resmeriță și echipa PSD dau atenție și sprijin sportului lupenean, mă determină să le fiu alături și eu, fără nici un fel de rezerve. În sport, e obligatoriu să-i ajuți pe cei care te ajută, asta e o regulă de bază”, spune Florin Bulgaru.

Acesta este ferm convins că pe agenda de lucru a primarului Lucian Resmeriță vor figura încă multe proiecte bune, utile și frumoase pentru cetățenii municipiului Lupeni. Proiecte pe care, împreună cu ceilalți consilieri PSD, și cu întreaga organizație politică, Florin Bulgaru e pregătit să le susțină necondiționat.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group