Ce este speciala la sloturile online: Merită să o cumperi?

Ce este speciala la sloturile online: Merită să o cumperi?

În sloturile online sunt introduse constant funcții noi pentru a le oferi clienților o experiență și mai plăcută. Iar când unui jucător „îi intră speciala”, el are cu adevărat motive de bucurie. Aceasta este combinația cea mai bună pe care o poți obține la cele mai multe sloturi online.

Speciala e prezentă la sloturi încă din vremurile de început. Pe atunci, vorbeam despre o linie de șeptari. Însă în ultimele decenii sloturile au evoluat mult, astfel că și tematica a devenit variată, de la mitologia nordică, jocuri inspirate din filme și seriale, și așa mai departe. Așa că linia de șeptari nu se mai potrivea cu tematica.

Fiecare combinație diferă de la un joc la altul, dar rezultatul este similar. În momentul în care intră speciala, utilizatorul poate primi rotiri gratuite, poate intra într-o rundă pick-em sau pe ecran să se activeze funcția Hold & Wins. Oricare variantă ar fi, jucătorul știe că este într-un moment special.

Totuși, având în vedere că unii jucători doresc să „controleze” jocul și să aibă parte de o experiență și mai captivantă, la unele sloturi online merge să cumperi speciala. Conceptul a fost introdus în 2017 de compania Big Time Gaming, prin intermediul White Rabbit, primul slot online Megaways. În acest joc a fost introdusă o funcție specială denumită Buy Bonus.

Cât costă să cumperi speciala la sloturi online?

La cele mai multe sloturi online la care poți să cumperi speciala trebuie să achiți între 50 și 150x din ultima miză jucată pentru a cumpăra speciala. Miza este importantă, dar e esențial de precizat că și RTP-ul în cadrul acestui joc special este mai bun decât în cel clasic. Având în vedere miza ridicată, e recomandată folosirea cu prudență a acestei funcții. Deși RTP-ul este mai mare, nu uita că nimeni nu poate garanta câștiguri certe la sloturi online.

Iar dacă te întrebi ce trebuie să faci ca să cumperi speciala la sloturi online, pașii sunt destul de simpli. Sloturile care beneficiază de această funcție au o pictogramă specială pe care nu ai cum să nu o sesizezi. Cele mai întâlnite denumiri sunt „Bonus Buy”, „Buy Feature”, „Buy Free Spins”, „Cumpără rotiri gratuite”, „Cumpără Bonus”, etc. În momentul în care apeși pe această pictogramă ți se va deschide o fereastră nouă în care vei vedea transparent miza, costul specialei și variantele de bonus ce pot fi achiziționate. În momentul în care îți vei da acceptul, fondurile vor fi achitate instant și runda bonus va începe.

În ceea ce privește costurile pentru a cumpăra o specială, acestea diferă de la un joc la altul. Nu există o regulă universal valabilă. La unele sloturi costă între 50-60x miza, în timp ce la altele poate costa și mai mult. Media este însă pe undeva pe la 100x miza. Wild Chapo ori Marching Legion de la Relax Gaming permit cumpărarea specialei cu o miză între 50 și 60x. La polul opus se află slotul San Quentin de la Nolimit City, pentru care cumpărarea specialei costă 2000x miza. E cu siguranță un preț uriaș, așa că speciala trebuie achiziționată cu multă responsabilitate.

Cert este că poți cumpăra speciala la o mulțime de sloturi populare. Varietatea este iarăși un punct forte, astfel că dacă ești fan Sweet Bonanza merită să știi că trebuie să achiți 100x din miză pentru 10 runde gratuite, care pot fi suplimentate. Un alt slot foarte popular este Money Train II, la care cumpărarea specialei costă tot 100x miza. Iar lista poate continua cu o mulțime de alte jocuri populare din țara noastră.

Sursa foto canva.com. Jocurile de noroc sunt dedicate în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani. Joacă responsabil!