Aprecieri colegiale la finalul carierei profesionale pentru Rodica Szilveszter, laborant în cadrul Apa Serv Valea Jiului

Aprecieri colegiale la finalul carierei profesionale pentru Rodica Szilveszter, laborant în cadrul Apa Serv Valea Jiului

Numele doamnei Rodica Szilveszter este unul rostit întotdeauna cu respect și admirație în echipa salariaților de la Apa Serv Valea Jiului, pe măsura rolului important al activității depuse de aceasta în cadrul Laboratorului central de analize al companiei de apă din Valea Jiului.

După nu mai puțin de 35 de ani de activitate ca laborant în cadrul Laboratorului central de analize al SC Apa Serv Valea Jiului, timp în care și datorită muncii sale populația Văii Jiului a avut mereu garanția că apa de la robinet este una care poate fi consumată fără nici un fel de riscuri pentru sănătate, tot așa cum conducerea companiei de apă a avut întotdeauna certitudinea că analizele de laborator realizate de Rodica Szilveszter poartă garanția calității și siguranței.

Zilele acestea, colectivul Laboratorului central de analize al SC Apa Serv Valea Jiului împreună cu conducerea operatorului acestui important serviciu de utilitate publică din Valea Jiului, a trecut prin emoțiile despărțirii de cea care a deținut titlul de „cel mai longeviv laborant” din cadrul ASVJ, odată cu momentul în care Rodica Szilveszter a ajuns la vârsta de pensionare.

Cu mulțumirea firească a faptului că a ajuns la acest așteptat moment al vieții sale, după 35 de ani de muncă neîntreruptă în această activitate, toți în slujba operatorului de apă din Valea Jiului, dar și cu regretul despărțirii de colegele din colectivul Laboratorului central de analize al ASVJ, Rodica Szilveszter și-a amintit de perioada frumoasă a parcursului său profesional și de oamenii deosebiți pe care i-a întâlnit și cu care a lucrat în echipa de la Ape. „Îmi amintesc de momentele în care am venit aici, la laborator, și de felul extraordinar în care m-au primit colegele. Am fost ghidată de oameni pricepuți, de profesioniști care m-au învățat să mă descurc între eprubete și modul de a determina parametri fizico-chimici ai apei, în analizele de laborator. Apoi, a venit rândul meu să le fiu ghid colegelor mai noi în misiunea de a a le iniția în meseria de laborant. De-a lungul anilor, am avut parte mereu de un colectiv format din colegi și colege excepționale, cărora le mulțumesc pentru acești ani frumoși în care am colaborat și ne-am simțit ca-ntr-o familie”, a spus laboranta Rodica Szilveszter.

Gândul că nu se vor mai reîntâlni în fiecare dimineață la Laborator cu doamna Rodica Szilveszter este unul greu de acceptat de întregul colectiv al Laboratorului central de la Apa Serv. Toți membrii acestei echipe au numai cuvinte de laudă pentru de pe acum fosta lor colegă Rodica Szilveszter, despre care spun că au simțit-o ca pe o adevărată mamă, dar și ca pe un mentor profesionist și perfecționist.

Aceste calități îi sunt recunoscute doamnei Rodica Szilveszter încă o dată, acum, la finalul carierei sale profesionale, și de echipa de conducere a Apa Serv Valea Jiului. Directorul general ing. Cristian Ionică apreciază că, deși echipa Apa Serv se desparte de un profesionist desăvârșit, doamna Rodica Szilveszter merită din plin bucuria de a fi atins punctul culminant al carierei sale profesionale, mulțumindu-i pentru întreaga sa activitate și dorindu-i din inimă ani mulți de pensie, cu sănătate și presărați de bucurii alături de cei dragi, dar și exprimându-și convingerea că aceasta va păstra în inimă și în gând amintirile frumoase ale celor 35 de ani petrecuți în slujba Apa Serv Valea Jiului și a beneficiarilor serviciilor de alimentare cu apă potabilă din această regiune a țării.