Diplome de Excelență pentru seniorii universitari ai Facultății de Mine de la Petroșani

Diplome de Excelență pentru seniorii universitari ai Facultății de Mine de la Petroșani

Potrivit unui frumos și elegant obicei al conducerii Facultății de Mine de la Universitatea din Petroșani pentru al cincilea an consecutiv, la final de an universitar, au fost celebrați o parte din seniorii universitari care și-au adus contribuția la dezvoltarea acestei prestigioase școli tehnice de învățământ superior din România.

Decanul Facultății de Mine, conf.univ.dr.ing. Csaba Lorinț spune că de fiecare dată, atunci când în mod tradițional este celebrată excelența, este un prilej de sărbătoare în comununitatea academică a Facultății de Mine. Așa cum a fost și în aceste zile în care activitatea încă unui an universitar a ajuns la final.

Astfel, la inițiativa conducerii Facultății de Mine, în cadrul Ședinței Extraordinare Festive a Consiliului universitar din data de 17.07.2023, a avut loc decernarea DIPLOMELOR DE EXCELENȚĂ unor personalități care s-au remarcat prin contribuții deosebite la consolidarea Facultății de Mine și a Universității din Petroșani.

Pentru întreaga activitate depusă în dezvoltarea mineritului și a Facultății de Mine, laureații acestui an sunt:

  • Prof.univ.dr.ing. Dima Nicolae (la împlinirea vârstei de 85 de ani)
  • Prof.univ.dr.ing. Marica Emil (la împlinirea vârstei de 85 de ani)
  • Prof.univ.dr.ing. Krausz Sanda (la împlinirea vârstei de 80 de ani)
  • Șef lucr.ing. Lisca Lucian-Alexandru (la împlinirea vârstei de 80 de ani)
  • Prof.univ.dr.ing. Voin Viorel (la împlinirea vârstei de 75 de ani)
  • Prof.univ.dr.ing. Ortelecan Mircea (la împlinirea vârstei de 75 de ani)
  • Conf.univ.dr.ing. Neag Ioan (la împlinirea vârstei de 75 de ani)
  • Conf.univ.dr.ing. Dobrițoiu Nicolae (la împlinirea vârstei de 70 de ani)
  • Conf.univ.dr.ing. Dolea Gabriel (la împlinirea vârstei de 70 de ani)

Ca de fiecare dată, un premiu special a fost acordat unei personalități din afara corpului academic al Facultății de Mine. Laureatul acestui an este Ing. Bujor Bogdan care a primit DIPLOMA DE EXCELENȚĂ și întreaga considerație a corpului profesoral de la Facultatea de Mine a Universității din Petroșani, pentru activitatea desfășurată în dezvoltarea și promovarea mineritului românesc.

”Le mulțumim tuturor distinșilor laureați ai acestor binemeritate premii și îi felcităm pentru întreaga activitate. Suntem convinși că vor sprijini și în continuare Facultatea de Mine și Universitatea din Petroșani, așa cum au făcut-o de-a lungul prestigioasdei lor cariere didactice. Vivat, crescat, floreat Facultatea de Mine – Univeritatea din Petroșani!”, a declarat conf.univ.dr.ing. Csaba Lorinț, Decanul Facultății de Mine.

Felicitări și La mulți ani! tuturor laureaților acestor diplome de onoare!