Minerul Lupeni a câștigat etapa regională Vest a trofeului „Cupa României” la fotbal

Minerul Lupeni a câștigat etapa regională Vest a trofeului „Cupa României” la fotbal

Chiar dacă cele două goluri marcate în meciul de sâmbătă, 20 iulie 2024, de Matei (min. 45) și Abraham (min.65) nu au fost în măsură să încline în mod favorabil balanța partidei cu Păulișana Păuliș, ultima din etapa regională Vest a ”Cupei României” la fotbal (meci încheiat cu scorul de 2-2, respectiv 6-6 după loviturile de la 11 m), Minerul Lupeni (deținătoare a trofeului și în ediția precedentă) a câștigat „Cupa României” – Faza regională, în urma victoriilor categorice obținute în celelalte două partide: 4-0 echipa Jiul Rovinari și 4-2 cu ACS Drobeta Tr. Severin.

Acesta este cel de-al treilea trofeu regional al Cupei României pe care îl câștigă Minerul Lupeni, spre bucuria suporterilor acestei echipe care a reușit performanța de a reînvia spiritul pasiunii sportive în municipiul Lupeni.

Mulțumit este desigur și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță care apreciază, în mod evident, acest nou succes al echipei-fanion a sportului lupenean, dar care evidențiază, în același timp, rolul decisiv al suporterilor și al sponsorilor echipei de fotbal. ”O victorie este o victorie și, în mod evident, ne bucurăm că Minerul Lupeni, echipa noastră de suflet, a câștigat pentru a treia oară faza regională a Cupei României la fotbal, fapt care ne permite să intrăm în turul preliminar al acestei îndrăgite competiții la nivel național. Felicitări echipei, sponsorilor, galeriei și tuturor celor care au fost mereu aproape de echipă și împreună cu care reușim să reînviem această frumoasă tradiție a sportului lupenean, în jurul echipei Minerul Lupeni”, a declarat primaul Lucian Resmeriță.