Campania electorală de la Lupeni prezintă un PSD de neoprit!

Campania electorală de la Lupeni prezintă un PSD de neoprit!

Organizația PSD Lupeni își continuă activitățile de campanie electorală având ca scop principal informarea corectă și completă a cetățenilor din municipiul Lupeni, cu privire la îndeplinirea programului asumat de echipa primarului Lucian Resmeriță și a Consiliului local al municipiului Lupeni în mandatul 2020-2024, dar și prezentarea programului politic și administrativ pe care aceeași echipă a PSD Lupeni, în frunte cu primarul Lucian Resmeriță îl propun cetățenilor în perspectiva obținerii unui nou mandat în fruntea administrației publice locale.

Toate aceste întruniri electorale se bucură de un interes real și semnificativ din partea locuitorilor municipiului Lupeni care nu doar că vin la întâlnirile de pe teren, din cartierele localității, cu primarul Lucian Resmeriță, dar își manifestă inclusiv dorința de a-l însoți în peripul său electoral pe străzile municipiului Lupeni.

La fel s-a întâmplat și astăzi, 28 mai 2024, când primarul Resmeriță Lucian împreună cu sute de membrii PSD Lupeni dar și cu numeroși susținători au defilat pe străzile municipiului Lupeni, unde au avut întâlniri cu alte sute de cetățeni, dialogul fiind, așa cum precizează primarul Lucian Resmeriță unul deosebit, care-i confirmă faptul că municipiul Lupeni este alături de primarul și echipa de consilieri locali ai PSD.

”Este uimitor ceea ce constat în această campanie electorală. Sunt deosebit de mândru și de onorat de încrederea pe care mi-o dau oamenii și doresc să mulțumesc locuitorilor municipiului Lupeni pentru susținerea extraordinară pe care mi-o oferă. Îi simt aproape de mine și asta îmi dă și mai multă putere să cred că putem face și mai multe lucruri bune pentru oameni și pentru comunitatea noastră în mandatul care urmează. Le mulțumesc cetățenilor și pentru că au încredere deplină în echipa PSD și pentru că au înțeles în mod corect mesajul meu prin care spun că nu mai vreau consilieri de la alte partide în Consiliul local. Pentru perioada următoare nu doresc să promit prea multe ci doar să afirm cu tărie că voi continua lucrurile bune care se fac în momentul de față în municipiul Lupeni și faptul că voi rămâne același om de încredere și de acțiune”, a declarat Lucian Resmeriță, candidat al PSD Lupeni pentru un nou mandat de primar al municipiului Lupeni.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group