Liderii cluburilor Lions din Valea Jiului premiați la Convenția Națională a organizației

Liderii cluburilor Lions din Valea Jiului premiați la Convenția Națională a organizației

Membrii cluburilor Lions din Valea Jiului au participat la cea de-a XXX-a Convenției Națională a acestei organziații, eveniment care s-a desfășurat la Deva și care a încununat un mandat de succes al Guvernatorului Districtului Lions 124 România, prof. Marin Ilieș.

În cadrul ceremoniilor care s-au desfășurat la Teatrul de Artă din Deva, între 24 – 25 mai 2024 au fost felicitați membrii noilor cluburi din Valea Jiului: Lions Club Petroșani Asclepius, Lions Club Lupeni Straja și cel mai nou club din District Lions Club Petroșani, dar mai ales cei care au contribuit la crearea lor, membrii Lions Club Petroșani Via Regis.

De asemenea au fost felicitați și premiați președinții acestor cluburi Adrian Stroia (Lions Club Petroșani Via Regis), Dr. Remus Hărșan (Lions Club Petroșani Asclepius), Mihaela Cazacu (Lions Club Lupeni Straja) și Mihaela Chirculescu (Lions Club Petroșani).

Pentru merite deosebite a fost premiat și președintele Regiunii Vest 1 în anul 2023-2024 Iosif-Cosmin Kiss.

”Felicitări tuturor membrilor cluburilor Lions din Valea Jiului care au contribuit prin serviciile lor de voluntariat la binele comunității noastre. Felicitări pentru mandatul de Guvernator al Districtului 124 Lions Clubs România, Marin Florin Ilieș și îi dorim mult succes viitorului Guvernator ales Manuel Seleș. Felicitări și mulțumiri tuturor celor care au contribuit la un an mai bun pentru oamenii aflați în nevoie și ne dorim ca anul ce va urma să acoperim prin serviciile noastre de voluntariat nevoile a și multor persoane aflate în dificultate. Împreună schimbăm lumea. We Serve!”, a transmis prof. Cosmin Kiss, reședintele Regiunii Vest 1 a clubului Lions.