„Culorile copilăriei” pe simezele galeriei de artă „Iosif Tellmann” din Lupeni

„Culorile copilăriei” pe simezele galeriei de artă „Iosif Tellmann” din Lupeni

Galeria de Artă „Iosif Tellmann’’ din municipiul Lupeni găzduieşte în aceste zile expoziţia de desene intitulată „Culorile copilăriei’’. În cadrul acesteia, expun elevii de la Şcoala Gimnazială Nr.3 Lupeni şi Şcoala Gimnazială Nr.6 Vulcan, coordonați de prof. Adriana Şimon-Marinică.

Pe simeze sunt expuse nu mai puțin de 100 de desene, având teme variate: peisaje ,flori, insecte, elemente de desing vestimentar,  portrete, figuri geometrice, animale, personaje de desene animate.

„Prin această expoziţie am dorit să sărbătorim, prin culoare,  atât Ziua Internaţională a Copilului, cât şi arta plastică. Elevii noștri şi-au dezvăluit astfel, prin lucrări care abordează teme şi tehnici diferite, preocupările lor artistice”, a declarat prof.Adriana Şimon-Marinică.

Expoziția  este organizată de Asoiația Culturală „Iosif Tellmann” cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni și este deschisă publicului, până la finalul acestei luni, la galeria de artă din Lupeni. Vizitarea expoziției este gratuită.

Text și foto Antoneta DUBAN